Skip to main content
Finantare schimburi comerciale

Scrisoarea de garanție bancară

Obligații comerciale garantate de către bancă!

Dacă urmărești sau derulezi contracte ce implică participarea la licitații, plăți către furnizori, buna execuție a lucrărilor, încasarea de avansuri sau plăți vamale, Raiffeisen Bank poate emite scrisori de angajament pentru garantarea plăților și obligațiilor solicitate în cadrul contractelor comerciale în care ești parte.

Tot ce vrei să știi despre scrisoarea de garanție bancară:

Angajament ferm, irevocabil și necondiționat al băncii de a plăti o anumită sumă unui beneficiar în cazul neîndeplinirii de către clientul Raiffeisen Bank a unor obligații contractuale, precum onorarea plăților sau prestarea unui serviciu.

Cum poți achiziționa produsul?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Dacă ești interesat de acest produs, vino în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank unde vei fi consiliat de specialiștii noștri.

Criterii de eligibilitate

Companii cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro și minim un an financiar încheiat.

Documente necesare

Pentru clienții cărora li s-a aprobat o garanție bancară:

  • cerere de emitere cu semnătură autorizată
  • contract comercial, factură proforma etc.

Beneficii pentru afacerea ta

Suport pentru activitatea comercială Poți să îți dezvolți activitatea atunci când ai la dispoziție un intrument de garantare ce îți oferă posibilitatea de a semna și derula contracte noi.
Produse potrivite nevoilor tale Obții garantare pentru o varietate mare de angajamente solicitate în mod curent în derularea tranzacțiilor comerciale.
Acces facil Poți avea acces ușor la scrisorile de garanție de la Raiffeisen Bank, nu este necesară o documentație complexă și nici nu trebuie să treci prin proceduri îndelungate.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Finanțare pentru afacerea ta

Dacă firma ta derulează afaceri pe baza de contracte, putem emite scrisori de garanție în cadrul unei linii de credit care să răspundă nevoilor de finanțare ale întregii activități comerciale.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM.Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.