Skip to main content
Parteneriate IMM

Parteneriate IMM

Alege soluțiile potrivite pentru asigurarea și dezvoltarea afacerii tale!

Produsele și serviciile bancare sunt cheia dezvoltării afacerii tale, iar pentru activitățile zilnice ai diverse soluții pentru a-ți ușura modul de lucru atât în cadrul companiei, cât și cu partenerii tăi. Ai numeroase opțiuni dintre care poți să alegi, iar noi am identificat cele mai bune alternative pentru tine.

Partenereriate în detaliu

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Soluții complementare pentru afacerea ta

În funcție de nevoile afacerii tale, soluțiile de finanțare dedicate sau consilierea specializată în legătură cu produsele unor fonduri de investiții te ajută să te dezvolți, însă mai există și alte servicii care îți vor ușura activitatea zilnică. Prin intermediul Raiffeisen Bank, în baza parteneriatelor dezvoltate pentru clienții noștri, poți să beneficiezi de astfel de servicii.

Beneficii pentru afacerea ta

Flexibilitate Ai la dispoziție resurse oriunde și oricând, dar și consiliere din partea specialiștilor.
Expertiza specialiștilor Soluții optime pentru nevoi specifice potrivite pentru compania ta.

Edenred

Profită acum de oferta partenerului Edenred și asigură-ți angajații cu cele mai bune beneficii (tichete de masă, cadou, vacanță). Creează cele mai bune oportunități pentru afacerea ta!

Hilio

Este una din primele platforme de telemedicină din România, care a reușit să introducă soluții de sănătate și well-being în peste 100 de companii partenere, pentru peste 500.000 de angajați, în doar 6 ani.

Goodwill Consulting

Soluții complete pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile: proiectare, soluții energie regenerabilă, consultanță în achiziții publice, obținere fonduri de investiții, analize de piață și analize financiare.

Sly Management

Proiecte de investiţii și consultanță în afaceri

Vodafone

Vodafone Business oferă pachete speciale pentru clienții juridici Raiffeisen Bank! Alege abonamentul potrivit afacerii tale și ai avans 0 la smartphone-urile din oferta Vodafone, compatibile și cu aplicația RaiPOS.

Trans Sped: Semnătură electronică

În parteneriat cu Trans Sped, Raiffeisen îți oferă semnătura electronică cu valoare legală acceptată în justiție pe piețele din România, UE, SUA și alte țări.

Taxback International

Poți să îți reduci costurile aferente deplasărilor externe și să fluidizezi fluxul de numerar al firmei folosind serviciul de rambursare TVA extern oferit prin parteneriatul Raiffeisen Bank cu Taxback International.

Raiffeisen Broker Asigurare Reasigurare

Expertiza echipei Raiffeisen Asigurări și colaborarea cu asiguratori puternici și recunoscuți permit crearea pachetului de asigurări potrivit fiecărei companii.