Skip to main content
IMM acceptare carduri EPOS

EPOS pentru IMM

Terminalul EPOS este compatibil cu toate tipurile de carduri bancare Visa și Mastercard, ceea ce înseamnă că poți accepta plăți cu cardul de la clienții tăi. Cu doar câteva atingeri pe ecran, poți procesa o plată și emite un bon fiscal.

Nevoi de business

Soluții simple și moderne de acceptare la plata a cardurilor

Dacă deții o afacere ce activează în comerț și vrei să oferi clienților tăi servicii electronice de încasare, terminalul EPOS (Electronic Point of Sales) permite acceptarea la plată a tuturor tipurilor de carduri bancare Visa și Mastercard. Utilizarea serviciului aduce o gestionare mai eficientă a încasărilor înlocuind transportul și operațiunea de depunere în contul bancar al firmei.

De ce să folosești E-POS?

Terminal electronic de plata EPOS instalat la comercianți prin intermediul căruia se permite plata cu cardul pentru bunurile și serviciile cumpărate de către clienții acestora.

Termen de decontare tranzacții: T+1.

Moneda pentru decontare: în Lei, Euro și USD pe același terminal, în funcție de specificul companiei.

Facilități: de tip "cashback".

Parteneriat de marketing – „Programul Multishop – Rate Fără Dobânda".

"Mastercard - Plata în rate" - acceptați plata în rate cu orice card Mastercard înrolat în program, indiferent de banca emitentă, folosind doar EPOS-ul Raiffeisen Bank.

Cum poți să ai și tu E-POS?

Rapid și simplu!

Aplică online sau poți veni oricând într-o agenție Raiffeisen, iar un specialist Raiffeisen te va ajuta.

Criterii de eligibilitate

Clienți persoane juridice Raiffeisen Bank cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro.

Beneficii pentru afacerea ta

Creșterea volumului de vânzări Oferi clienților tăi posibilitatea de a plăti prin card bancar. Astfel, aceștia pot face cumpărături de valoare mai mare deoarece nu mai sunt limitați la numerarul deținut, iar tu primești banii direct în contul bancar al companiei.
Management rapid al încasărilor Îți poți reduce costurile care erau alocate inițial gestiunii și transportului de numerar, beneficiind în același timp de încasări certe și posibilități de reconciliere automată.
Siguranță în procesarea operațiunilor Limitezi riscul de fraudă provenit din bani falși sau furt deoarece procesarea operațiunilor de acceptare la plată a cardurilor prin terminalul EPOS se desfășoară în condiții de securitate.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Parteneriat de marketing

Poți deveni partener în programul Multishop oferit Raiffeisen Bank, pentru a facilita plata în rate fără dobândă pentru clienții tăi.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu ține cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.