Skip to main content

Trans Sped - Semnătură electronică

Ai nevoie de semnătură electronică în relațiile cu autoritățile publice și partenerii de afaceri? Devino client Raiffeisen și poți achiziționa certificatul de semnătură electronică calificată la un preț preferențial, cu cardul Visa Business de la Raiffeisen.

Datorită parteneriatului Raiffeisen Bank - Trans Sped, poți colabora mai ușor cu partenerii tăi indiferent de orașul sau țara în care ești.

Semnatură electronică de la 14 euro pentru clienții IMM

Semnătura electronică calificată emisă de Trans Sped are aceasi valoare legală ca și una olografă și este acceptată, recunoscută și opozabilă în justiție pe piețele din România, UE, SUA și oriunde este recunoscută legislația europeană sau nord americană.

Cu pachetele de cont curent IMM beneficiezi de semnătură electronică oferită de Trans Sped, partener Raiffeisen Bank, cu discount de până la 55% față de costul standard de achiziție a serviciului.

Ce îți oferim?

Cu token fizic sau în cloud, semnezi de oriunde, de pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă, laptop, PC) indiferent de sistemul de operare utilizat: Windows, iPhone, Android.

Te-am convins?

Aplică acum să devii client Raiffeisen Bank sau ia legătura cu reprezentantul tău și solicită semnătură digitală calificată la un preț preferențial (de la 14 euro/semnătură/an).

Dacă ești deja clientul nostru, semnătura poate fi achiziționată simplu în aproximativ 48h de ore:
- Soliciți linkul de acces de la reprezentantul tău Raiffeisen;
- Completezi online formularul de solicitare;
- Te programezi și identifici video, la distanță, în fața unui reprezentant Trans Sped;
- Plătești online și primești linkul de activare al certificatului digital;

Alege un pachet de cont curent:

Pachetul de cont curent IMM Start la 29 lei pe lună
Pachetul de cont curent IMM Plus la 49 lei pe lună
Pachetul de cont curent IMM Optim la 79 lei pe lună
Pachetul de cont curent IMM Extra la 119 lei pe lună
Pachetul de cont curent IMM Ultra la 199 lei pe lună

Criterii de eligibilitate

Dacă nu ești client Raiffeisen Bank, alege unul din pachetele de cont curent și solicită semnătură electronică calificată de la reprezentantul bancar dedicat firmei tale.

Cum poți beneficia de ofertă?

Avantaje pentru compania ta:

Discount de până la 55% Plătești mai puțin dacă ești client Raiffeisen Bank. Iar dacă folosești cardul Raiffeisen Visa Business, plătești și mai puțin.
Confort Poți achiziționa semnătura digitală calificată de la biroul tău printr-un flux integral online.
Siguranță Semnătura electronică nu poate fi falsificată, contractele astfel semnate nu pot fi modificate.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.