Skip to main content
Credit profesii liberale

Credit de investiții Profesii Liberale

Finanțează-te cu creditul de investiții Profesii Liberale!

Dacă ești o entitate juridică care desfășoară activități liberale în cadrul unui ordin profesional și te afli în situația de a iniția o investiție crescută ca valoare, ceditul de investiții Profesii Liberale îți poate furniza capitalul de care ai nevoie. Beneficiezi de un credit care îți aduce finanțare pentru achiziția de imobile, echipamente, autovehicule, modernizări de sediu, investiții efectuate prin achiziții de la furnizori.

Tot ce vrei să știi despre creditul de investiții Profesii Liberale:

Credit destinat pentru finanțarea activității persoanelor ce desfășoară profesii liberale.

Suma: minim 2.000 Euro.
Utilizare: trageri unice sau multiple într-o perioadă de maxim 60 zile.
Perioadă de grație: până la 6 luni.
Perioadă de rambursare: până la 180 luni.
Rambursare credite de investiții: anuități sau rate de capital egale, lunare sau trimestriale.
Avans: minim 10% din valoarea totală a investiției.
Valuta: Lei, Euro.
Garanții: Mix de garanții ce includ garanție personală de tip fideiusiune, garanție reală mobiliară de rang I asupra conturilor curente, garanții mobiliare/imobiliare reale, în conformitate cu reglementările băncii.

Cum poți obține finanțare?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Te asteptăm în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank să vorbim 1:1 despre planurile tale. 

Criterii de eligibilitate

Persoane care exercită profesii liberale și companii de profil cu cifră de afaceri până la 5 milioane Euro și minim un an financiar încheiat.

Documente necesare

Companii:
- bilanț anual, ultimele 3 balanțe financiare

Birouri/cabinete:
- declarație venituri (ultimul an, estimări)
- registru jurnal de încasări și plăți

Nevoi de business

Capitalul de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta afacerea!

Echipa noastră de experți financiari este pregătită să te consilieze și să te ghideze pe tot parcursul procesului. Vom analiza împreună nevoile tale specifice și vom găsi soluția optimă pentru tine.

Beneficii pentru afacerea ta

Garanții la îndemână Poți folosi obiectul investiției efectuate pentru a garanta creditul de investiții Profesii Liberale.
Flexibilitate Beneficiezi de o perioadă maximă de rambursare de până la 180 luni, astfel încât fluxul disponibilităților financiare să nu fie dezechilibrat de ratele plătite.
Perioadă de grație extinsă Ai la dispoziție o perioadă de grație de până la 6 luni, interval necesar punerii în funcțiune a investiției pentru generarea de venituri suplimentare pentru afacerea ta.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Reechilibrarea fluxului financiar

Îți poți refinanța investiții realizate anterioare solicitării creditului, în cazul în care acestea au fost realizat din surse proprii.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.