Skip to main content
Garantie bancara

Garanție bancară

Poți acoperi obligațiile contractuale ale afacerii tale, precum restituirea plăților efectuate în avans, participarea la licitații, buna execuție, sau efectuarea plății, utilizând un instrument sigur de garantare a plății în schimburile comerciale.

Cum poți achiziționa produsul?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Dacă ești interesat de acest produs, vino în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank unde vei fi asistat de specialiștii noștri.

Criterii de eligibilitate

Companii cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro și minim un an financiar încheiat.

Documente necesare

Dacă ai aprobată emiterea de garanții bancare:

  • cerere de emitere semnată de persoanele autorizate
  • contract comercial, factură proforma etc.

Totul despre garanția bancară:

Angajament prin care banca denumită garantor se obligă în mod irevocabil să efectueze plata în favoarea beneficiarului, în cazul în care clientul persoană juridică denumită ordonator nu poate îndeplini condiția contractuală asumată.

 

Alege produsul prin care banca îți garantează obligația de plată!

Dacă afacerea ta își desfășoară activitatea având la bază derularea unei serii de contracte comerciale, cu scrisorile de garanție bancară emise de Raiffeisen Bank, beneficiezi de un angajament ferm de plată, prin care îți poți respecta condițiile agreate. Astfel, compania ta poate acoperi obligații contractuale, precum restituirea plăților efectuate în avans, participarea la licitații, buna execuție sau efectuarea de plăți.

Avantaje pentru afacerea ta

Garanție și sprijin Poți să susții dezvoltarea afacerii tale, deoarece scrisorile de garanție emise de bancă iți dau posibilitatea de a finaliza cu succes încheierea de noi contracte pentru compania ta.
Soluții pe măsura nevoilor tale Îți este ușor să garantezi o varietate de angajamente comerciale, cele mai des întâlnite tipuri de angajamente în relațiile de afaceri.
Acces rapid și facil Poți obține facil toate tipurile de scrisori de garanție de la Raiffeisen Bank, fără multe acte și proceduri complicate.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Finanțare pentru afacerea ta

Dacă ai în derulare contracte comerciale de livrări mărfuri sau prestări servicii, poți obține o linie de credit care permite atât emiterea scrisorilor de garanție, cât și finanțarea activității curente.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.