Skip to main content
Garantii si acreditive

Garanții și acreditive

Raiffeisen Bank oferă instrumente specializate pentru afaceri, precum scrisori de garanție bancară sau plată, și acreditive documentare. Acestea asigură derularea contractelor comerciale sau efectuarea plăților în siguranță pentru importatori, astfel respectând obligațiile contractuale și achiziționând bunuri și servicii în mod securizat.

Alege instrumente bancare specializate pentru schimburile comerciale!

Dacă ai o afacere care își desfășoară activitatea având la bază derularea unei serii de contracte comerciale, sau ești importator și ai nevoie să efectuezi în siguranță plăți, Raiffeisen Bank îți pune la dispoziție instrumente specializate de garantare, scrisoarea de garanție bancară sau plată, acreditivul documentar. Astfel, îți poți respecta obligațiile specificate în cadrul documentelor contractuale sau poți efectua plăți în deplină siguranță pentru achiziționarea de bunuri și servicii.

Avantaje pentru afacerea ta

Sprijin pentru afacere Poți să susții dezvoltarea afacerii tale, deoarece instrumentele emise de bancă îți dau posibilitatea de a derula multiple tipuri de tranzacții și contracte comerciale.
Condiții de plată mai bune Obții credite comerciale de la furnizorii tăi interni și externi de mărfuri sau servicii în condiții mai bune de plată.

Totul despre garanții și acreditive:

Garanție bancară

Ai la dispoziție un angajament ferm de plată, prin care îți poți respecta condițiile specificate în cadrul documentelor contractuale. Astfel, compania ta poate acoperi obligații contractuale, precum restituirea plăților efectuate în avans, participarea la licitații, buna execuție sau efectuarea plății.

Acreditivul documentar

Acreditivul documentar reprezintă un angajament irevocabil emis de Raiffeisen Bank în baza instrucțiunilor primite de la clientul persoană juridică, de a efectua plăți în favoarea furnizorului, cu condiția îndeplinirii în totalitate a termenilor agreați.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Finanțare integrată pentru afacerea ta

Dacă derulezi contracte comerciale cu partenerii tăi, poți obține scrisori de garanție emise în cadrul unei linii de credit, ce îți poate finanța întreaga activitate curentă.