Skip to main content
Credit investitii agricultura

Creditul pentru investiții în agricultură

Alege un credit de investiții pentru extinderea afacerii tale!

Dacă deții o firma care activează în domeniul agriculturii, cu creditul pentru investiții în agricultură ai acces la surse de finanțare necesare dezvoltării sau extinderii acesteia. Creditul poate fi utilizat în scopul achiziției de terenuri agricole, silozuri, tractoare, combine, sisteme de irigații și alte echipamente cu specific agricol.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Reducerea costurilor de finanțare

Poți utiliza creditul de investiții în agricultură de la Raiffeisen Bank inclusiv pentru refinantarea unui credit existent cu scop similar.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.

Suntem aici pentru a-ți oferi sprijinul necesar în dezvoltarea și extinderea afacerii tale.

Cu creditul pentru investiții în agricultură, poți accesa sursele de finanțare de care ai nevoie pentru investiții esențiale. Indiferent dacă vrei să achiziționezi utilaje moderne, să îmbunătățești infrastructura fermelor sau să extinzi suprafața cultivată, acest credit vine în întâmpinarea visului tău de a avea o afacere agricolă prosperă.

Beneficii pentru afacerea ta

Destinații multiple Poți utiliza acest credit pentru a acoperi o gamă largă de investiții ce pot susține dezvoltarea sau extinderea afacerii tale agricole.
Flexibilitate Beneficiezi de o perioadă maximă de rambursare a creditului de până la 120 luni și de o perioadă extinsă de grație de până la 12 luni. Asta înseamnă că ai timpul necesar pentru a pune în funcțiune investiția care va duce la generarea de venituri suplimentare pentru afacerea ta agricolă.
Acces facil la finanțare Poți garanta creditul inclusiv cu obiectul investiției finanțate deoarece Raiffeisen Bank acceptă un mix de garanții adecvate domeniului de activitate.

Tot ce vrei să știi despre creditul pentru investiții în agricultură:

Produs de finanțare destinat afacerilor care activează în domeniul agriculturii în scopul susținerii investițiilor acestora.

Suma minimă: 7.000 Euro.
Utilizare: trageri unice/multiple.
Perioada de rambursare: maturitate corelată cu durata investiției, maxim 120 luni (termen mediu sau lung).
Perioada de grație:maxim 12 luni, în funcție de sezonalitatea afacerii și de data la care este funcțională investiția.
Avans: minim 10% din investiție, fără TVA.
Modalitate de rambursare: anuități sau rate de capital egale, lunare, trimestriale, semestriale sau cu altă frecvență, nu mai puțîn de 2 rate pe an;
Valuta: Lei, Euro
Garanții: mix de garanții ce poate include terenuri, imobile și/sau fonduri de garantare.

Cum poți obține finanțare?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Te asteptăm în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank să vorbim 1:1 despre planurile tale. 

Criterii de eligibilitate

Companii cu cifră de afaceri de până la 5 milioane Euro, limita minimă de teren agricol de 100 Ha și minim un an financiar încheiat.