Skip to main content
R-Flex

R-Flex: Platforma de schimb valutar

Acum, schimbul valutar pentru companii este și mai accesibil!

Fie că vrei să schimbi o sumă mică pentru o plată recurentă, fie că îți propui o investiție pentru dezvoltarea afacerii, R-Flex se va dovedi platforma digitală potrivită pe care să o integrezi în businessul tău de zi cu zi.

Totul despre R-Flex:

R-Flex este o platformă modernă, web-based, modulară și personalizabilă, care încorporează elemente de înaltă securitate, garantând maximă siguranță în tranzacții. În plus, oferă antreprenorilor o flexibilitate în utilizare pe care nicio altă experiență de negociere a cursului valutar nu o poate oferi.

Platforma R-Flex

https://r-flex.raiffeisenonline.ro/login

Ghid utilizare

Varianta in romana R-FLEX-Ghid-Utilizare.pdf
Varianta in engleza R-FLEX-User-Guide.pdf

O platformă digitală de negociere a cursului valutar pentru afacerea ta!

Atât de simplu: de la logare, la navigare și până la tranzacționarea în platformă, totul este intuitiv și ușor de înțeles.

Cum poți achiziționa serviciul?

Simplu!

Ne lași datele tale sau ne trimiți o solicitare la r-flex@raiffeisen.ro și un reprezentant Raiffeisen Bank te va contacta în cel mai scurt timp.

Criterii de eligibilitate

Clienți persoane juridice Raiffeisen Bank cu cont curent în lei și valută.

NOU!

Lansăm noi servicii care vor optimiza performanța în afaceri!

Schimbare parolă

De acum poți schimba singur parola contului oricând vrei tu, simplu și eficient!

Alerte de preț

Setezi alerta de preț dorită pentru a nu rata cursul valutar convenabil pentru tine.

Avantaje pentru afacerea ta

Siguranța datelor Platforma digitală de negociere a cursului valutar, R-Flex răspunde cerinței securitate a informației începând de la logare; acesta se realizează prin autentificare cu 3 factori.
Informație ușor de organizat Aplicația de negociere a cursului valutar R-Flex permite să organizezi informația în așa fel încât să poți lua ușor deciziile de tranzacționare.
Rapoarte în timp real Prin setarea notificărilor din platformă poți decide când este momentul optim să accesezi informația din aplicația de negociere a cursului valutar R-Flex.
Control asupra operațiunilor Ai vizibilitate asupra tuturor conturilor curente deschise la bancă și asupra disponibilului. Ești în avantaj și pentru că actualizarea soldurilor și a istoricului tranzacțiilor se realizează la 60 de secunde.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Servicii sigure și rapide

Automatizarea și securizarea fluxului de plati prin crearea unei interfețe compatibile cu sistemele de contabilitate și import de fișiere de plăți.
Acces la fondurile disponibile din mai multe conturi, un avantaj definitoriu pentru aplicații bancare, tranzacții bancare și servicii bancare moderne.

Echipa de suport dedicată

Echipa noastră de specialiști bancari îți stă la dispoziție încă de la începutul relației cu Raiffeisen Bank.