Skip to main content
Factoring pentru IMM

Factoring pentru IMM

Transformă mai repede facturile pe care le ai de încasat în lichidități!

Serviciile de Factoring se adresează companiilor care livrează mărfuri sau prestează servicii cu plata la termen și urmăresc gestionarea eficientă a creditului comercial. Prin cesionarea creanțelor către bancă, compania poate beneficia de finanțarea facturilor înainte de scadență, colectarea creanțelor și protecție împotriva riscului de neplată.

Tot ce vrei să știi despre factoring pentru IMM:

Pachet de servicii pentru IMM care asigură finanțarea facturilor cu plata la termen, administrarea și colectarea creanțelor și îți garantează protecția împotriva riscului de neplată.

Mod de funcționare

Firma ta cesionează băncii creanțele provenite din livrări de mărfuri sau prestări de servicii, iar banca îți finanțează în avans până la 100% din valoarea facturilor.

Cum poți obține finanțare?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Dacă ești interesat de acest produs, vino în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank unde vei fi consiliat de specialiștii noștri. Aplică chiar astăzi și poți obține soluțiile de finanțare de care ai nevoie pentru a îți transforma afacerea într-o poveste de succes! 

Criterii de eligibilitate

Clienți persoane juridice Raiffeisen Bank cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro și minim un an financiar încheiat.

Documente necesare

Documentație solicitată pentru etapa de analiză a unei cereri: contracte, comenzi, istoricul comercial cu debitorii propuși (facturi, încasări).

Nevoi de business

Când îți dorești să-ți extinzi resursele financiare pentru afacerea ta, Factoring-ul pentru IMM-uri poate fi soluția ideală. Acesta îți oferă posibilitatea de a primi în avans suma facturilor pe care le ai de încasat în viitor de la clienții tăi. Nu mai trebuie să aștepți termenele de plată și poți beneficia de capitalul necesar imediat.

În plus, noi ne ocupăm de gestionarea și recuperarea creanțelor tale, oferindu-ți o protecție împotriva riscului de neplată. Astfel, te poți concentra pe dezvoltarea afacerii tale și poți fi sigur că vei avea resursele necesare pentru a crește și a prospera.

Beneficii pentru afacerea ta

Optimizarea fluxurilor de numerar Îmbunătățește-ți lichiditatea firmei prin finanțarea până la 100 % a contravalorii facturilor de încasat de la clienții tăi.
Accesibilitate Ai acces la lichiditate imediată, fără garanții suplimentare. Astfel, poți utiliza sumele finanțate pentru nevoile afacerii tale, fără justificarea destinației.
Flexibilitate Poți acorda termene de plata mai mari în relația cu partenerii comerciali ceea ce va duce la o mai bună colaborare cu aceștia.
Securitate Beneficiezi de protecție împotriva riscului de neplată - până la 100% din valoarea facturilor în cazul Factoringului fără recurs.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Servicii suplimentare finanțării

Pentru toate facturile finanțate de bancă, beneficiezi de servicii de administrare și colectare a creanțelor.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.