Skip to main content
Rambursare TVA extern

Rambursare TVA extern

Dacă ești deținător al unui card de debit/credit business Raiffeisen Bank și călătorești în interes de afaceri în strainate, prin parteneriatul cu Taxback International, îți oferim soluția pentru recuperarea sumelor aferente TVA.

Totul despre rambursare TVA extern:

Serviciu complet, rapid și eficient de rambursare TVA extern pentru posesorii de carduri business Raiffeisen Bank.

Tipuri de cheltuieli cu TVA rambursabil: participări la târguri internaționale, taxe profesionale, participări la training-uri, combustibil/ transport, cazări la hotel, facturi restaurant, cheltuieli inter-company și protocol.

Suma acceptată: minim 400 euro ca valoare a TVA pentru rambursări trimestriale/bianuale și minim 50 euro pentru rambursări anuale.

Data limită depunere dosar: 30 Septembrie al fiecărui an calendaristic pentru anul fiscal anterior, cu excepția Olandei, care accepta rambursări retroactive, pe cinci ani în urmă.

Durata procedurii: cel mult 4 luni de la depunerea cererii (UE). De reținut este și faptul că multe state din UE rambursează TVA în mai puțin de 30 de zile.

Grăbește-te să îți recuperezi plățile de TVA extern efectuate în călătoriile de afaceri!

Statisticile demonstrează că peste 70% dintre IMM-urile din Romania nu își revendică sumele aferente TVA cheltuite în străinătate, motivele principale constând în complexitatea procedurii sau lipsa de expertiza în legislația fiscală internațională. Dacă ești deținător al unui card de debit/credit business și călătorești în interes de afaceri în strainate, pentru recuperarea sumelor aferente TVA, Raiffeisen Bank iți oferă soluția prin parteneriatul sau cu Taxback International.

Cum poți achiziționa serviciul?

Este necesar să urmezi câțiva pași!

Pasul 1: Te înregistrezi completând formularul și vei fi contactat de consultantul tău TaxBack International în maxim 24 ore.

Pasul 2: Transmiți online documentele către Taxback International.

Pasul 3: Taxback International se angajează să presteze pentru firma ta servicii de rambursare TVA prin stabilirea relației contractuale directe cu tine.

Nota: Raiffeisen Bank nu va raspunde pentru corectitudinea datelor transmise de reprezentantul firmei tale către Taxback International și nici pentru serviciile oferite de acesta.

Criterii de eligibilitate

Clienți persoane juridice Raiffeisen Bank cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro.

Avantaje pentru afacerea ta

Suport juridic Acest serviciu îți asigura eligibilitate pentru rambursare TVA, din punctul de vedere al legislației fiscale internaționale.
Comision preferențial Ai costuri reduse dacă accesezi serviciul de rambursare a TVA-ului extern oferit în colaborare cu partenerul nostru Taxback International pentru deținătorii de carduri business, de debit sau credit de la Raiffeisen Bank.
Confort Ai acces facil la serviciile de rambursare TVA oferite de Taxback International.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Partener competent

Taxback International este o companie multinațională, membră a Taxback Group, specializată în servicii de rambursare de taxe, având o rețea globală de birouri în lume şi peste 1000 de angajați. În România este prezenta din anul 2003, oferind clienților persoane fizice și juridice servicii de consultanță fiscală specializată.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați