Skip to main content
Pachet Start

Fii #GataDeBusiness cu pachetul Start

Orice afacere de succes începe cu pachetul potrivit!

Când ești antreprenor și ai un startup sau o afacere mai mică, te sfătuim să începi cu pachetul de cont curent Start. START este pachetul potrivit afacerii tale la început de drum. Ai produse bancare esențiale la îndemâna ta, fără să plătești în plus pentru servicii de care nu ai nevoie.

Susținem antreprenorii prin produsele și serviciile bancare pentru IMM.

Oricare ar fi profilul și faza de dezvoltare a afacerii tale, Raiffeisen Bank vine în întâmpinarea nevoilor companiei tale cu o gama completă de produse și servicii bancare, pentru activitatea curentă de plăți și încasări, finanțarea operațiunilor și a planurilor de investiții, precum și soluții de economisire și plasamente. Dacă ai o afacere în domeniul retailului, îți punem la dispoziție servicii de acceptare carduri la plată și programe de loializare a clientelei.

Cu doar 29 lei/lună, beneficiezi de:

Cont curent principal în lei

Card debit Visa Business

  • NELIMITAT: încasări în orice monedă (inclusiv încasări instant în lei)
  • NELIMITAT: plăți intrabancare în lei, online
  • NELIMITAT: plăți intrabancare în valută, online
  • NELIMITAT: plăți și încasări intrabancare cu bilete la ordin și cecuri
  • NELIMITAT: depuneri numerar în lei la ATM/MFM Raiffeisen
  • Serviciul de internet banking, Noul Raiffeisen Online IMM
  • Serviciul de mobile banking, Raiffeisen Smart Business, gratuit
  • Asistență Call Center oricând ai nevoie
  • Taxa de administrare 0 pentru clienții Start-Up*

*Comisionul lunar de administrare Pachet de cont curent START NU se datorează pentru lunile în care clientul îndeplinește condiția de start-up (are mai puțin de 12 luni de la înființare).

Pentru detalii complete accesați brosura Tarife si comisioane IMM:

Cum aplici pentru pachetul tău Start?

Foarte simplu, în doar 4 pași:

Alegi pachetul care se potrivește cel mai bine companiei tale.
Aplici chiar acum, cu un singur click. Durează mai puțin de 1 minut!
Te contactăm în 24 de ore pentru o întâlnire la agenția Raiffeisen preferată.
Vii în agenție și, câteva semnături mai târziu, totul e stabilit!

Sau ne poți vizita direct în cea mai apropiată agenție Raiffeisen pentru a parcurge procesul împreună. Tu alegi. Știm cât de important este timpul tău. Pentru că vizita ta în agenție să fie cât mai scurtă, nu uita să iei cu tine următoarele documente.

Criterii de eligibilitate

Persoane juridice cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro, entități fără personalitate juridica, PFA sau profesii liberale.

Beneficiile tale

Semnătură electronică la preț redus

Ai posibilitatea de a achiziționa certificatul digital pentru semnături electronice nelimitate la preț redus. Alături de Trans Sped îți oferim semnătură electronică de la 14 euro pentru că ești client Raiffeisen.
Dacă nu ești client încă, aplică online pentru pachetul de cont curent și beneficiază de toate avantajele.

Servicii inovatoare

Cu Raiffeisen Online și Smart Business poți să te ocupi online de toate operațiunile bancare, simplu și rapid. Îți administrezi banii, faci transferuri sau îți verifici instant soldul, oriunde și oricând.

Operațiuni intrabancare nelimitate

Cont curent principal și cont de card în lei, încasări nelimitate în orice monedă și plăți intra-bancare în Lei și valută nelimitate online, plăți și încasări intrabancare cu bilete la ordin și cec-uri.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Consultanță specializată

În cazul în care activitatea ta profesională necesită produse și servicii bancare mai complexe, beneficiezi de consultanță specializată pentru selectarea unui pachet de cont curent pe măsură.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile companiei tale, îți oferim cele mai potrivite produse bancare pentru a îți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.