Skip to main content

Sly Management

Sly Management oferă un pachet complet de servicii - consultanță, proiectare, management de proiect, etc - pentru accesarea de fonduri europene și alte finanțări rambursabile.

Descoperă servicii de consultanță pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile!

Servicii de consultanță pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile

Sly Management este membru activ al Asociației Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene – ACRAFE, și desfășoară activități de consultanță în afaceri, cu o experiență de peste 19 ani în promovarea proiectelor de investiții prin accesarea de fonduri europene.

 

Cum poți beneficia de ofertă?

Simplu!

Aplică acum să devii client Raiffeisen Bank sau ia legătură cu reprezentantul tău și solicită informații cu privire la parteneriatul cu consultantul de fonduri europene Sly Management.
 
Dacă nu ești client Raiffeisen, dar îți dorești să beneficiezi de ofertă, alege unul dintre aceste pachete de cont curent:

Pachetul de cont curent IMM Start la 29 lei pe luna - cu taxă de administrare 0 pentru clienții start-up. Promoția se aplică pentru lunile în care clientul îndeplinește condiția de start-up (are mai puțin de 12)

Pachetul de cont curent IMM Plus la 49 lei pe luna
Pachetul de cont curent IMM Optim la 79 lei pe luna
Pachetul de cont curent IMM Extra la 119 lei pe luna
Pachetul de cont curent IMM Ultra la 199 lei pe luna

Criterii de eligibilitate

Dacă nu ești client Raiffeisen Bank, alege unul din pachetele de cont curent și solicită informații suplimentare de la reprezentantul tău dedicat.
 
Dacă ești deja client Raiffeisen Bank, lasă-ți datele și un reprezentant te va contacta. 

Ce îți oferim?

Consultanță

• Consultanță pentru accesare fonduri europene și alte fonduri nerambursabile
• Consultanță start-up
• Consultanță financiar-bancară și intermediere
• Consultanță financiar-contabilă și fiscală
• Consultanță și monitorizare periodică pentru îmbunătățirea performanței financiare a companiei

Servicii

Servicii de proiectare și asistență tehnică studii de fezabilitate, proiect tehnic, detalii de execuție, documentație tehnică pentru obținerea autorizației de construire

Avantaje

Experiență de peste 19 ani Unii dintre cei mai buni specialiști în fonduri europene, experți în a identifica și a alege sursele de finanțare potrivite pentru afacerea ta.
Soluții complete, personalizate Sprijinul necesar pentru toate etapele proiectului: concepție, implementare și finalizare. Împreună, identificăm cea mai potrivită cale către succes, adaptată nevoilor afacerii tale
Pachet complet de consultanță Servicii de consultanță care acoperă numeroase domenii de activitate: agricultură, zootehnie, producție, turism, energie, transporturi, industria alimentară etc.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.