Skip to main content
Linie de credit Overdraft IMM

Linie de credit - Overdraft IMM

Descoperă puterea liniei de credit pentru IMM-uri!

Această opțiune financiară îți oferă oportunitatea de a-ți dezvolta afacerea într-un mod sustenabil. Indiferent dacă ai nevoie de fonduri pentru a acoperi nevoile tale permanente sau pentru a face față fluctuațiilor ciclului de exploatare al afacerii tale, linia de credit pentru IMM-uri vine în întâmpinarea ta. Nu numai că îți oferă suport financiar esențial, dar îți deschide și uși noi. Prin parteneriatele cu instituțiile de garantare, ai posibilitatea de a obține garanții materiale sau suplimentare, pentru a-ți consolida afacerea.

Tot ce vrei să știi despre linia de credit pentru IMM:

Linie de credit destinată finanțării activității curente și care oferă firmelor avantajul de a-și acoperi decalajul între încasări și plati, dar și pentru a-și susține emiterea scrisorilor de garanție bancară, de participare în cadrul unor licitații sau de bună execuție.

Suma minimă/maximă: 7.000 Euro/Lei, maximum 30% din cifra de afaceri a solicitanutului, aferentă ultimului exercițiu financiar închis.
Perioadă de rambursare: 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioade succesive de 12 luni.
Valută: Lei, Euro.
Garanții: Mix de garanții ce pot include ipotecă mobiliară asupra conturilor curente, garanție personală de tip fidejusiune, ipotecă mobiliară sau imobiliară asupra altor garanții materiale, în conformitate cu cu reglementările băncii.

Cum poți obține finanțare?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Dacă ești interesat de acest produs, vino în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank unde vei fi consiliat de specialiștii noștri. Aplică chiar astăzi și poți obține soluțiile de finanțare de care ai nevoie pentru a îți transforma afacerea într-o poveste de succes! 

Criterii de eligibilitate

Clienți persoane juridice Raiffeisen Bank cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro și minim un an financiar încheiat.

Documente necesare

Pentru a achiziționa produsul trebuie să prezinți ultimul bilanț anual al societății și ultima balanță de verificare.

Nevoi de business

Dacă ai nevoie să acoperi un decalaj între încasări și plăți sau vrei să asiguri finanțarea capitalului de lucru pentru afacerea ta, prin linia de credit Overdraft IMM, beneficiezi de o facilitate de creditare pe termen scurt cu posibilitatea de prelungire la scadență.

Beneficii pentru afacerea ta

Disponibilitate și accesibilitate

Ai acces la lichidități, direct din contul tău principal, ceea ce înseamnă că orice încasare în contul curent reprezintă rambursare în linia de credit.

Cheltuieli reduse

Plătești dobândă doar pentru sumele utilizate și pentru perioada în care ai utilizat numerarul furnizat de un credit overdraft IMM și astfel ai cheltuieli reduse pentru afacerea ta.

Flexibilitate

Utilizezi linia de credit fără solicitarea documentelor justificative, acoperind astfel mult mai ușor deficitul dintre resursele proprii și nevoile de capital de lucru generate de desfăsurarea activitătii.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Posibilități multiple de garantare

Dacă nu dispui de garanții materiale, poți beneficia de posibilitatea de a accesa garanții suplimentare prin parteneriate cu instituții de garantare naționale și internaționale.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.