Skip to main content
Carduri de debit Visa Platinum

Visa Platinum Business

Cu un card Visa Platinum Business de la Raiffeisen te poți bucura de avantaje, servicii și privilegii exclusive în fiecare zi. Cardul Visa Platinum Business este sinonim cu luxul, exclusivitatea și confortul, fiind un partener de încredere în gestionarea afacerii tale.

Ai avantajul de a plăti 0 comisioane pentru tranzacții efectuate la comercianți, acces în LoungeKey, asigurare de călătorie atașată, privilegii și oferte speciale și facilitați de recuperare TVA extern.

De ce să alegi Visa Platinum?

Avantaje exclusive

Avantajele exclusive ale Visa Platinum Business:

 • Acces la oferte premium pentru shopping, restaurante, divertisment, artă și călătorii prin platforma www.visa.ro/premium
 • Acces la platforma Air Refund
 • Acces la programul VISA Luxury Hotel Collection
 • 6 vizite gratuite pe an în saloanele Business Lounge din Otopeni, Cluj, Sibiu și Timișoara. Condițiile se pot accesa aici
 • 3 vizite gratuite pe an în saloane LoungeKey din peste 1100 de aeroporturi din lume

Beneficii pentru afacerea ta

 • Poți efectua retrageri de la ATM oriunde în țară și în străinătate.
 • Poți efectua operațiuni la bancomate (ATM)/ mașini multifuncționale (MFM)/POS/plati online
 • Conversie automată în valuta țării respective pentru plățile realizate în străinătate.
 • Plățile efectuate la comercianți au 0% comision.
 • Recuperare TVA extern prin programul TaxBack International

Cum aplici?

E simplu! Lasă-ne datele, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp. Sau ne poți vizita direct în cea mai apropiata agenție Raiffeisen, unde poți solicita cardul tău Visa Platinum Business.

Criterii de eligibilitate: Clienți persoane juridice Raiffeisen Bank

Visa Platinum beneficii

Beneficiile Visa

Beneficii Visa

 • Access la oferte pentru compania ta pe visa.ro – în secțiunea Marile Afaceri Mici https://www.visa.ro/marileafacerimici.html
 • Access LoungeKey - beneficiezi de 3 vizite gratuite pe an
 • Te bucuri de 3 vizite gratuite pe an în saloane “LoungeKey” din peste 1100 de locații în aeroporturile din lume, indiferent de linia aeriană de zbor sau clasa biletului de avion; Pentru mai multe detalii accesează Programul LoungeKey, aici https://www.loungekey.com/raiffeisenbank-commercial-debit Ulterior vizitelor gratuite, accesul se face în baza unui cost de 28 euro/persoană.
 • Acces în saloanele Business Lounge din cadrul aeroporturilor Otopeni (Henri Coandă), Cluj și Timișoara. Posesorii de card de debit Visa Business Platinum beneficiază de 6 vizite gratuite pe an pentru utilizator. Pentru accesul în aeroporturile de mai sus, se aplică condițiile impuse de VISA. Accesul gratuit în Saloanele Business Class este disponibil doar pentru cardurile care au înregistrat tranzacții pentru achiziția de bunuri si servicii la comercianți prin intermediul POS-urilor (fizic sau online) decontate în valoare de minim 7,500 de lei în ultimele 30 zile până cu maxim 96 ore înaintea intrării in salon. Condițiile se pot accesa aici:  https://www.visa.ro/premium/privilegii-exclusive/acces-lounge.html
 • Acces la platforma Air Refund – prin care deținătorii de card pot solicita compensații de până la 600 Eur în cazul în care zborul a fost anulat sau a fost refuzată îmbarcarea. Serviciul poate fi accesat de pe site-ul www.visa.ro/premium
 • Acces la programul VISA Luxury Hotel Collection, prin care te bucuri de cel mai bun cost de cazare, statutul de oaspete VIP, cea mai bună cameră, atunci când este posibil și alte beneficii. Mai multe informații pe www.myvisaluxuryhotels.com
 • Acces la oferte pentru shopping, restaurante, divertisment, artă și călătorii prin platforma www.visa.ro/premium

 

Benficiile asigurării de călătorie în străinătate

 • Serviciile de asistență și asigurarea de călătorie sunt disponibile oriunde în lume (mai puțin pe teritoriul României și a țării de reședință a persoanelor asigurate), 24/7.
 • Beneficiezi de acoperire în caz de urgență medicală de până la 100.000 Eur iar în situația neplăcută în care călătoria ta nu decurge conform planului pentru că zborul sau bagajul tău au întârziat, ți s-a pierdut bagajul sau ai pierdut/ți s-au furat documentele de călătorie, atunci poți beneficia de acoperirea cheltuielilor de urgență în limita a 500 Eur.
 • Dacă ești nevoit să anulezi călătoria asigurarea îți acoperă cheltuielile de călătorie până la 2.000 Eur.
 • Beneficiezi de asigurare pentru un număr nelimitat de călătorii în decursul unui an.
 • Beneficiezi de acoperire pentru călătorii de până la 60 zile consecutive de la data părăsirii teritoriului României și a țării de cetățenie sau de reședință.
 • Sunt protejați prin asigurare și membrii familiei tale atunci când călătoriți împreună
 • Vezi toate beneficiile incluse în asigurarea de călătorie atașat cardului Visa Platinum Business aici.

Cardul tău Visa Business Platinum vine cu super avantaje:

Acces în LoungeKey

Bucură-te mai mult de momentele petrecute în aeroport, oriunde te-ai afla. Cu noul card Visa Platinum Business ai 3 vizite gratuite în LoungeKey, în oricare dintre cele peste 1100 de locații internaționale.

Recuperare TVA extern

Poți recupera până la 27% din cuantumul plăților efectuate în străinătate, în cadrul deplasărilor în scop de afaceri.

Asigurare de călătorie atașată

Pentru cheltuieli medicale de urgență beneficiezi de acoperire de până la 100.000 de euro, iar dacă călătoria îți este anulată, poți primi înapoi până la 2.000 de euro..

Privilegii și oferte speciale

Ai acces la o gamă largă de oferte speciale și privilegii exclusiviste pentru shopping, călătorii, divertisment, artă, disponibile prin platforma www.visa.ro/premium.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Bancă de prestigiu

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piața românească, oferind o gamă completă de produse și servicii de calitate superioară persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de bancomate, MFM și EPOS, mobile banking - Raiffeisen Smart Mobile și internet banking - Raiffeisen Online.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.