Skip to main content
IMM acceptare carduri

Acceptare carduri

Adu-ți afacerea în era digitală și crește-ți vânzările chiar acum, cu soluții moderne de plată: RaiPOS, E-POS, E-commerce și programul Multishop!

Dacă ai o afacere care are că obiect de activitate comerțul, îți punem la dispoziție servicii de acceptare carduri la plată, atât în magazin, cât și online, precum și programe de loializare a clienților tăi, astfel încât aceștia să beneficieze de metode moderne de plată, iar tu să obții creșterea volumului vânzărilor.

Creșterea volumului de vânzări Oferă clienților tăi posibilitatea de a plăti prin card bancar la EPOS sau online, pentru ca aceștia să poată efectua cumpărături de valoare mai mare. Astfel, nu vor mai fi limitați la numerarul deținut, iar tu vei încasa banii direct în contul bancar al companiei.
Management rapid al încasărilor Îți poți reduce costurile alocate pentru gestiunea și transportul numerarului, beneficiind în același timp de încasări certe și posibilități de reconciliere automată.

Instrumente moderne de plată

Acceptare carduri prin EPOS

Dacă deții o afacere și vrei să oferi clienților tăi servicii electronice de încasare, terminalul EPOS permite acceptarea la plată a tuturor tipurilor de carduri bancare Visa și MasterCard.

Acceptare carduri prin Internet, E-commerce

Oferă clienților tăi posibilitatea plății online prin card cu E-commerce de la Raiffeisen Bank. Siguranță maximă pentru comerțul tău electronic!

Programul Multishop Raiffeisen Bank

Prin Multishop "Rate fără dobânda" îți crești vizibilitatea către cei peste 420.000 deținători de carduri de cumpărături Raiffeisen Bank.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Promovare suplimentară pentru afacerea ta

În calitate de magazin partener poți beneficia de promovare gratuită, poți genera diverse campanii de marketing în colaborare cu Raiffeisen Bank sau îți poți promova propriile produse.