Skip to main content
Credit agricultura

Creditul pentru capitalul de lucru în agricultură

Creste-ți afacerea agricolă cu o finanțare pe termen scurt!

Accesând un credit pentru capitalul de lucru, poți acoperi cu ușurință nevoile de finanțare determinate de ciclurile de activitate sezonieră, evitând întreruperea activității afacerii tale din cauza lipsei de capital de lucru.

Tot ce vrei să știi despre creditul capital de lucru în agricultură:

Credit pe termen scurt pentru acoperirea necesarului de capital de lucru în agricultură.

Suma minimă: 7.000 Euro (credit acordat exclusiv în Lei).
Trageri: unice sau multiple.
Perioadă de rambursare: termen maxim 18 luni, cu posibilitate de reînnoire
Utilizare: fără prezentarea de documente justificative.
Perioadă utilizare: 6 luni de la acordare.
Valută: Lei.
Garanții: Mix de garanții ce includ terenuri, imobile și/sau fonduri de garantare, echipamente, utilaje, ipotecă mobiliară asupra conturilor curente, garanție personală de tip fidejusiune, în conformitate cu reglementările băncii.

Cum poți obține finanțare?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Dacă ești interesat de acest produs, vino în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank unde vei fi consiliat de specialiștii noștri. Aplică chiar astăzi și poți obține soluțiile de finanțare de care ai nevoie pentru a îți transforma afacerea într-o poveste de succes! 

Criterii de eligibilitate

Companii cu cifră de afaceri până la 5 milioane Euro și minim un an financiar încheiat.

Nevoi de business

Dacă deții o afacere agricolă care are nevoie de finanțare pe termen scurt, creditul pentru capital de lucru în agricultură îți aduce o sursa de finanțare potrivită pentru acoperirea diferitelor nevoi ale companiei tale. Poți să-ți finanțezi cheltuielile de întreținere și de înființare, recoltare și asigurare a culturilor agricole efectuate în regim propriu sau de către terți, cheltuielile cu furnizorii de energie electrică, apă, irigații și cu fondul de salarii.

Beneficii pentru afacerea ta

Flexibilitate la rambursare

Poți rambursa creditul pentru capital de lucru în agricultură în anuități sau rate de capital egale, lunare, trimestriale, semestriale sau cu altă frecvență, în funcție de ciclul agricol și de nevoile tale, însă nu în mai puțin de 2 rate pe an.

Continuitate în activitate

Îți acoperi cu ușurință nevoile de finanțare determinate de ciclurile de activitate sezonieră, evitând întreruperea activității afacerii tale din cauza lipsei de capital de lucru.

Adaptabilitate

Poți utiliza sumele din creditul pentru capital în agricultură pentru a acoperi nevoile specifice activității agricole.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Posibilități multiple de garantare

Dacă nu dispui de garanții materiale, poți beneficia de posibilitatea de a accesa garanții suplimentare prin parteneriate cu instituții de garantare naționale și internaționale.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.