Skip to main content
Plati si incasari

Plăți și încasări

Soluții automatizate și acces la rețeaua extinsă de agenții Raiffeisen Bank la costuri avantajoase pentru afacerea ta.

Atunci când vrei să gestionezi cât mai ușor plățile vamale, fluxurile de încasări și plăți pe care le efectuează firma ta sau rambursările de TVA extern, îți punem la dispoziție o gamă largă de produse și servicii bancare pentru controlul eficient al acestor tipuri de operațiuni.

Administreză-ți eficient plățile și încasările

Într-o lume a afacerilor în continuă schimbare, suntem conștienți că operațiunile financiare pot deveni o provocare. Însă noi credem că cheia succesului înseamnă să ai la dispoziție instrumente eficiente și soluții personalizate pentru a-ți consolida poziția pe piață.

Prin intermediul gamelor noastre largi de produse și servicii bancare, ne concentrăm să îți oferim un control total și automatizat asupra plăților tale, astfel încât să te poți concentra mai mult asupra creșterii și dezvoltării afacerii tale.

Avantaje pentru afacerea ta

Economie de timp Poți gestiona cu ușurință volume semnificative de plăți sau încasări, prin automatizarea proceselor oferită de serviciile Raiffeisen Bank.
Acces facil Majoritatea serviciilor de plăți și încasări sunt fie disponibile prin intermediul internet banking, Raiffeisen Online, fie oferă fișiere electronice pentru reconciliere prin aceeași aplicație.

Plăți și încasări în detaliu

Convenție plăți salarii

Serviciu bancar de plăți planificate prin care companiile aleg să încheie o convenție de virare a salariilor angajaților în conturile acestora deschise la Raiffeisen Bank, cărora le sunt atașate carduri în Lei VISA Electron sau Maestro.

Plăți programate

Două metode de plată programată prin care instructezi banca să plătească sume fixe către același beneficiar (salarii, indemnizații, dividende etc) sau poți plăti din contul firmei tale facturile lunare de utilități.

Încasări prin debit direct

Prin intermediul acestui instrument de plată, inițiezi operațiunile de încasare prin transmiterea către bancă a instrucțiunilor de debitare directă a conturilor plătitorilor, cu sumele pe care ți le datorează, la datele convenite cu aceștia.

Colectare facturi în cont

Serviciu bancar de colectare facturi care îți permite gestionarea eficientă și centralizată a încasărilor într-unul sau mai multe conturi colectoare, atunci când clienții tăi sunt localizați în toată țara.

Confirmare electronică plăți vamale

Serviciul FREe-Way îți facilitează obținerea fără birocrație a liberului de vamă, oferindu-ți transmiterea urgentă a confirmării plăților necesare pentru ca tu să poți continua operațiunile de import.

Rambursare TVA extern

Dacă ești deținător al unui card de debit/credit business Raiffeisen Bank și călătorești în interes de afaceri în strainate, prin parteneriatul cu Taxback International, îți oferim soluția pentru recuperarea sumelor aferente TVA.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Ești mereu în control!

Deții controlul asupra fluxului de numerar, prin utilizarea acelor servicii de plăți și încasări care-ți permit programarea și planificarea operațiunilor tale.