Skip to main content
Conventia de plata a salariilor

Convenție de plată a salariilor

Serviciu bancar de plăți planificate, prin care companiile aleg să încheie o convenție de virare a salariilor angajaților în conturile acestora deschise la Raiffeisen Bank, cărora le sunt atașate carduri în Lei VISA Electron sau Maestro.

Totul despre convenția de plată a salariilor:

Serviciu de plăți planificate prin care societățile comerciale, în calitate de angajator, aleg să încheie o convenţie de virare a salariilor cu banca. În baza unui fisier înaintat cu frecvență de către compania angajatoare, ce oferă informații cu privire la agajati și nivelul indemnizațiilor, banca efectuează plata salariilor în conturile acestora deschise la Raiffeisen Bank, cărora le sunt atașate carduri în Lei VISA Electron sau Maestro.

Gestionează confortabil plățile salariilor!

Prin utilizarea convenției de virare a salariilor de la Raiffeisen Bank, poți optimiza plățile salariale către angajați, economisind timp și efort pentru afacerea ta. Odată cu aceasta, le oferi angajaților tăi credibilitate, deoarece ei își vor putea încasa salariile la data stabilită contractual prin intermediul cardurilor dedicate. În plus, vei putea oferi angajaților acces la condiții preferențiale pentru achiziționarea altor produse bancare.

Cum poți achiziționa serviciul?

Vino în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank unde vei fi asistat de specialiștii noștri.

Avantaje pentru afacerea ta

Economii pentru tine Când utilizezi serviciul convenție plăți salarii, elimini cheltuielile generate de efectuarea plăților multiple de salarii.
Securitatea operațiunilor de plăți Elimini riscurile implicate de transportul și manipularea numerarului.
Avantaje la finanțare pentru angajați Oferi posibilitatea salariaților tăi de a solicita acordarea unui plafon de descoperire în cont, în limita a trei salarii lunare nete.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Confort și eficiență

Dacă ai activat serviciul de internet banking, Raiffeisen Online, poți transmite și prin mediul electronic fișierul ce conține lista angajaților și informații despre nivelul salariilor, cu frecvență lunară.

Confidențialitate

Utilizând convenția de plată a salariilor, beneficiezi și de confidentialitatea activității tale tranzacționale prin debitarea unei singure sume globale, evitând astfel expunerea informațiilor legate de plățile salariilor individuale.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.