Skip to main content
Multishop

Programul Multishop

Prin programul Multishop "Rate fără dobândă" beneficiezi de promovare gratuită către peste 500.000 de clienți noi, cel mai mare portofoliu de clienți cu carduri de cumpărături din România.

Totul despre programul Multishop:

Programul Multishop Raiffeisen Bank este destinat afacerilor care acceptă la plată carduri prin diverse instrumente bancare EPOS și/sau E-Commerce.

Facilitatea permite achiziții de produse și servicii în sistem de rate fără dobândă pentru clienții magazinelor partenere posesori de carduri de cumpărături Raiffeisen Bank. Se adresează atât magazinelor fizice, cât și magazinelor online.

Cum poți achiziționa produsul?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Dacă ești interesat să devii partener în acest program, vino în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank unde vei fi consiliat de specialiștii noștri.

Criterii de eligibilitate

Clienți persoane juridice Raiffeisen Bank cu cifra de afaceri până la 5 mil. Euro ce activează în domeniul comerțului și care acceptă plăți prin card.

Nevoi de business

Crește-ți cota de piață și portofoliul de clienți cu programul Multishop – Rate fără dobândă

Dacă deții o afacere care activează în domeniul comerțului și ai în obiective creșterea numărului de clienți, programul Multishop Raiffeisen Bank reprezintă un mecanism de marketing prin care poți oferi posesorilor de carduri de cumpărături Raiffeisen Bank acces ușor la portofoliul tău de produse și servicii. Aderarea la programul Multishop oferă posesorilor de carduri de cumpărături opțiunea achitării în rate fără dobândă a produselor și serviciilor.

Beneficii pentru afacerea ta

Volum crescut de vânzări

Vinzi mai mult pentru că le permiți clienților să acceseze rapid și ușor toate produsele și serviciile tale prin posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă.

Vizibilitate pentru brandul tău

Primești promovare gratuită către peste 500.000 de clienți din cel mai mare portofoliu autohton de carduri de cumpărături și carduri de debit. Poți face campanii de marketing în colaborare cu Raiffeisen Bank și să-ți promovezi propriile produse.

Asistență

Beneficiezi de consultanță și suport la adresa de email acceptare_carduri@raiffeisen.ro în intervalul orar: 9.00 - 17.30.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Potențial ridicat de creștere a vânzărilor

Parteneriatul Multishop Raiffeisen Bank "Rate fără dobândă" îți oferă vizibilitate și promovare gratuită către cel mai mare portofoliu de carduri de cumpărături din piață autohtonă, în număr de peste 500.000.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.