Skip to main content
Administrarea numerarului

Administrarea numerarului

Optimizează-ți tranzacțiile bancare zilnice!

Oricare ar fi profilul și faza de dezvoltare a afacerii tale, Raiffeisen Bank vine în întâmpinarea nevoilor companiei tale cu o gamă completă de produse și servicii bancare, oferindu-ți posibilitatea de a reduce atât costurile efectuării operațiunilor curente cât și timpul alocat.

Gestionează simplu și sigur operațiunile cu numerar!

Dacă ai o afacere care lucrează constant cu sume importante în numerar, cu Raiffeisen Bank ai acces la o serie de servicii bancare care îți aduc eficiență și siguranță atunci când trebuie să efectuezi tranzacții cu numerar, să distribui lichidități sau să transporți valori mari de la sau către sediul companiei tale.

Avantaje pentru afacerea ta

Optimizarea traficului în casierii Cu serviciile specializate de administrare numerar, atât pentru plăți cât și pentru încasări, îți degrevezi casieriile firmei de aglomerație, partenerii tăi având la dispoziție rețelele teritoriale extinse deținute de Raiffeisen Bank (peste 500 puncte de încasare) și Poșta Română (peste 1000 puncte de încasare).
Rapoarte electronice Ai acces direct la informații actualizate legate de operatunile cu numerar contractate cu ajutorul interfeței aplicației de internet banking Raiffeisen Online, prin intermediul căreia poți încărca fișiere cu instrucțiuni și poți descărca fișiere pentru reconciliere automată.

Totul despre administrarea numerarului:

Ai la dispoziție un serviciu pentru încasarea cu numerar a facturilor, prin scanarea automată a codului de bare, adresat persoanelor juridice ce au de efectuat încasări de la un număr foarte mare de plătitori răspândiți la nivel național. 

administrare numerar

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Securitatea operațiunilor

Prin utilizarea serviciilor Raiffeisen Bank beneficiezi de efectuarea operațiunilor cu numerar în condiții de securitate deplină pentru afacerea ta.