Skip to main content

Goodwill Consulting

Îți poți dezvolta afacerea cu fonduri nerambursabile, obținând aportul de capital necesar pentru ideile tale de investiții, fără a te îndatora.

De peste 15 ani Goodwill Consulting oferă soluții complete pentru accesarea fondurilor europene în România: proiectare, soluții energie regenerabilă, consultanță în achiziții publice, obținere fonduri de investiții, analize de piață și analize financiare.

De ce să alegi Goodwill Consulting?

Goodwill Consulting propune servicii complete (consultanţă, elaborarea cererilor de finanţare, managementul proiectelor) în vederea sprijinirii mediului de afaceri în accesarea fondurilor europene. În prezent echipa Goodwill Consulting are capacitatea de a elabora cereri de finanţare în orice domeniu, atât în beneficiul firmelor cât şi pentru autorităţi publice locale și organizaţii non-guvernamentale. 

Echipa Goodwill Consulting a dezvoltat servicii complementare noi, în vederea sprijinirii mai eficiente a clienţilor: servicii de ofertare, consultanţă pentru achiziţii publice, realizarea planului de afaceri pentru atragerea unui investitor, obținere credite bancare-non bancare, analiză de piață, internaționalizarea afacerii în Ungaria, analiză financiară, RPA și sisteme fotovoltaice. 

Ce îți oferim?

Soluții complete

Soluții complete prin servicii integrate pentru dezvoltarea afacerii tale de la prima întâlnire pâna la sfârșitul perioadei de monitorizare.

Pachet ce contine:

• Elaborarea cererii de finanțare
• Consultanță în implementare și durabilitate
• Identificarea de noi oportunități de finanțare
Contracte 1 an/ 2 ani/ 3 ani

Cum poți beneficia de ofertă?

Simplu!

Aplica acum să devii client Raiffeisen Bank sau ia legatura cu reprezentantul tau si solicită informatii cu privire la parteneriatul cu consultantul de fonduri europene GoodWill Consulting.
 
Dacă nu ești client Raiffeisen, dar îți dorești să beneficiezi de ofertă, alege unul dintre aceste pachete de cont curent:

Pachetul de cont curent IMM Start la 29 lei pe luna - cu taxă de administrare 0 pentru clienții start-up. Promoția se aplică pentru lunile în care clientul îndeplinește condiția de start-up (are mai puțin de 12)

Pachetul de cont curent IMM Plus la 49 lei pe luna

Pachetul de cont curent IMM Optim la 79 lei pe luna

Pachetul de cont curent IMM Extra la 119 lei pe luna

Pachetul de cont curent IMM Ultra la 199 lei pe luna

 

Criterii de eligibilitate

Dacă nu ești client Raiffeisen Bank, alege unul din pachetele de cont curent și solicită informații suplimentare de la reprezentantul tău dedicat.
 
Dacă ești deja client Raiffeisen Bank, lasă-ți datele și un reprezentant te va contacta. 

Avantaje pentru compania ta:

Acoperire națională

Nouă birouri situate în toate cele opt regiuni de dezvoltare ale țării și un număr însemnat de consultanți specializați.

Experiență

Experiență de 15 ani pe piața din România
Peste 450 mil. € atrași
Peste 2500 proiecte de success

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.