Skip to main content
Confirmarea electronica a platii

Confirmare electronică a plății taxelor vamale

Economisești timp cu formalitățile vamale pe care trebuie să le efectuezi în situații de import sau export și beneficiezi de plăți specifice, confirmate în doar 30 de minute de la efectuarea lor.

Totul despre confirmarea electronică a taxelor vamale:

Descriere

Serviciu bancar care oferă confirmarea electronică a plăților efectuate de compania ta către anumite birouri vamale, fără a mai fi necesară onfirmarea ulterioară pe suport hârtie a acestor plăți.

​Cum funcționează serviciul?

Instructezi prin serviciul de internet banking Raiffeisen Online, efectuarea plăților către vamă. Raiffeisen Bank va transmite un fișier electronic către birourile vamale beneficiare, pentru toate plățile ordonate de firma ta, după efectuarea acestora. Acest fișier reprezintă pentru birourile vamale dovada executării plăților companiei tale.

Câștigi timp și îți optimizezi formalitățile vamale

Dacă ai o companie care desfășoară importuri sau alte operațiuni ce necesită plata de taxe vamale, serviciul FREe-Way de la Raiffeisen Bank îți facilitează obținerea fără birocrație a liberului de vamă, oferindu-ți transmiterea urgentă a confirmării plăților necesare (taxe vamale, alte taxe, etc) pentru ca tu să poți continua operațiunile de import.

Cum poți achiziționa serviciul?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Vino în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank unde vei fi asistat de specialiștii noștri.

Avantaje pentru afacerea ta

Operațiuni optimizate Cu serviciul FREe-Way, beneficiezi de reducerea timpului petrecut cu formalitățile vamale prin accelerarea procesului de confirmare a plăților către biroul vamal care necesită numai 30 de minute de la efectuarea plății prin serviciul de Internet banking Raiffeisen Online.
Confort și eficiență Confirmările de plată sunt transmise automat în urma efectuării transferurilor către birourile vamale.
Fără documente suplimentare La prezentarea delegatului companiei tale la biroul vamal, acesta va primi liberul de vamă, fără a i se mai solicita o altă dovadă a efectuării plății.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Acoperire extinsă

Beneficiezi de serviciul FREe-Way pentru o listă de 42 de birouri vamale, localizate în toată țara.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.