Skip to main content
Pachete cont curent IMM

Fii #GataDeBusiness cu noile pachete de cont curent IMM

Când ești antreprenor, fiecare zi poate fi o nouă provocare, dar și o nouă șansă de a crește.

Avantaje pentru afacerea ta

Îți suntem alături cu opțiuni care să te avantajeze în fiecare etapă a afacerii tale. Pentru că orice ți-ar aduce ziua de mâine, știi că ești pregătit cu cel mai flexibil plan de business de la Raiffeisen.

Raiffeisen Bank: Compară beneficiile pachetelor de cont curent IMM

Pachetele de cont curent în detaliu

Pachet IMM de cont curent Start

START este pachetul potrivit afacerii tale la început de drum. Ai produse bancare esențiale la îndemâna ta, fără să plătești în plus pentru servicii de care nu ai nevoie.

Pachet IMM de cont curent Plus

Dacă ai un business mic, PLUS este pachetul ideal pentru tine. Ai incluse operațiunile bancare potrivite businessului tău.

Pachet IMM de cont curent Optim

Cu pachetul OPTIM mergi la sigur atunci când vrei ca planul de extindere a afacerii să funcționeze. Te susținem cu produse și servicii cu care să faci față pieței concurențiale a IMM-urilor.

Pachet IMM de cont curent Extra

Îndeplinește-ți planurile de business cu pachetul EXTRA. Mergi la sigur cu ideile tale, iar noi avem grijă să meargă totul ca pe roate. 

Pachet IMM de cont curent Ultra

Când totul merge așa cum trebuie, vrei să continui în același ritm. Noi avem toate produsele și serviciile de care ai nevoie incluse în pachetul ULTRA. 

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Soluții personalizate

Beneficiezi de consultanță specializată pentru selectarea celui mai avantajos pachet adaptat gradului de dezvoltare ulterioară a activității și relației tale cu Raiffeisen Bank.

Semnătură electronică calificată

Ai posibilitatea de a achiziționa certificatul digital pentru semnături electronice nelimitate la preț redus. Află mai multe detalii aici.

Platforma de tranzacționare– R-Flex

Poți utiliza platforma de tranzacționare R-Flex pentru schimburi valutare la curs competitiv. Află mai multe detalii aici.

Terminal EPOS pentru IMM

Atunci când deții o afacere în comerț, vrei să oferi clienților servicii simple și moderne de plată a cardurilor, acum poți achiziționa terminalul EPOS la preț redus. Află mai multe detalii aici.