Skip to main content
Creditul EaSI

Creditul EaSI pentru microîntreprinderi

Până la 240.000 de lei pentru microîntreprinderi!

Dacă afacerea ta este la început de drum, acum îți oferim creditul EaSI ca să îți fie totul mai ușor și să fii oricând #gatadebusiness.

Cum poți obține finanțare?

Simplu, suntem aici pentru tine

Te asteptăm în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank să vorbim 1:1 despre planurile tale. 

Criterii de eligibilitate

Microîntreprinderi cu cifra de afaceri/venituri anuale de până la 1 milion euro și cu maximum 9 angajați.

Tot ce vrei să știi despre creditul EaSI pentru microîntreprinderi:

Accesând aceasta finanțare poți beneficia de o garanție finanțată de Uniunea Europeana în cadrul Programului pentru ocuparea forței de muncă și inovare socială (EaSI) și de Fondul european pentru investiții strategice (FEIS) instituit în cadrul planului de investiții pentru Europa.

Scopul FEIS este de a contribui la susținerea finanțării și a punerii în aplicare a investițiilor productive în Uniunea Europeană și de a facilita accesul la finanțare.

Creditul EaSI se acordă pentru: Microîntreprinderi indiferent de forma de organizare sau domeniul de activitate, cu maxim 9 angajați.

Valuta: lei

Perioada de rambursare: între 12 și 60 de luni.

Suma acordată: maxim 240.000 lei.

Destinația creditului: capital de lucru și investiții productive (ca de exmplu echipamente, utilaje, vehicule etc).

Sprijin de la Uniunea Europeană

Finanțarea pentru care se acordă sprijin beneficiază de sprijinul Uniunii Europene în cadrul mecanismului de garantare stabilit în temeiul Regulamentului (UE) nr. 1296/2013 al Parlamentului European și al Consiliului de instituire a unui program al Uniunii pentru ocuparea forței de muncă și inovare socială („EaSI”) și în cadrul Fondului european pentru investiții strategice („FEIS”), instituit în cadrul planului de investiții pentru Europa. Scopul FEIS este de a contribui la susținerea finanțării și a punerii în aplicare a investițiilor productive în Uniunea Europeană și de a facilita accesul la finanțare. Informații suplimentare despre FEIS sunt disponibile pe site-ul Comisiei Europene (http://ec.europa.eu/priorities/jobs-growth-and-investment/investment-plan_ro) și pe Twitter (#investEU)”

Nevoi de business

Accesează fonduri cu garanție minimă pentru afacerea ta!

Știm că planurile de dezvoltare ale firmei tale necesită atât fonduri pentru investiții pe termen lung cât și soluții pentru acoperirea nevoilor curente ale activității. Raiffeisen Bank, prin programele COSME, Inițiativă pentru IMM-uri și Programul National de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020, te ajută să accesezi mult mai facil capitalul care îți este necesar. Creditele EIF (Fondul European de Investiții) de la Raiffeisen Bank pot fi accesate în condiții avantajoase față de alte produse de creditare: garanții minime și costuri reduse de finanțare.

Beneficii pentru afacerea ta

Simplu de accesat Îți lași datele online și noi te sunăm în cel mai scurt timp pentru consilierea de care ai nevoie.
Fără garanții din partea ta Beneficiezi gratuit de garanție oferită de Fondul European de Investiții.
Costuri avantajoase Poți accesa un credit în condiții avantajoase pentru afacerea ta.
Rambursare personalizată Planificăm împreună rambursarea microfinanțării în funcție de sezonalitatea afacerii tale.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Experiență în programe de finanțare europeană

Beneficiezi de experiența acumulată de noi în acordarea acestui tip de creditare.
Din 2011 am acordat peste 6.700 de finanțări prin programele EIF derulate de Raiffeisen Bank sub Inițiativele JEREMIE, reprezentând peste 70% din total acestor finanțări în plafonul de garantare EIF alocat pentru România.

Ofertă diversificată dedicată nevoilor tale

Înțelegem nevoile afacerii tale și îți oferim tipurile de credite cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.