Skip to main content
Solutii de administrare a riscurilor financiare

Soluții de administrare a riscurilor financiare

Minimizarea impactului negativ asupra rezultatelor companiei

În cazul în care compania pe care o administrați este expusă unor riscuri de dobânda sau de curs de schimb valutar, Raiffeisen Bank deține soluțiile de minimizare a unui eventual impact negativ asupra rezultatelor societății pe care o reprezentați.

Avantaje pentru companie

Minimizarea pierderilor financiare Vă protejați compania în contextul incertitudinilor piețelor financiare.
Conservarea marjelor comerciale Reduceți impactul unui eventual rezultat financiar negativ asupra competitivității companiei.
Predictibilitatea fluxurilor financiare Eliminați riscurile financiare care nu țin de activitatea de bază a companiei.
Stabilitatea rezultatului financiar Vă consolidați o strategie solidă de administrare a riscurilor financiare pe termen lung.

Soluțiile noastre în detaliu

Soluțiile de acoperire a riscului valutar

Companiile supuse riscului valutar au acces la soluții pentru minimizarea impactului negativ al fluctuațiilor adverse ale cursului de schimb asupra rezultatului companiei. 

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Asistență personalizată, în funcție de nevoi

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat companiei pe care o reprezentați, care va pune la dispoziție o oferta personalizată.

Bună cunoaștere a economiei și a pieței locale

Specialiștii noștri dețîn informații în timp real asupra evoluțiilor de piață cu impact asupra companiei, iar expertiză noastră macroeconomică locală este recunoscută internațional.

Portofoliu diversificat de soluții și produse

Aducem valoare adăugată unui număr mare de corporații locale, prin identificarea soluțiilor potrivite de acoperire a riscurilor determinate de evoluția adversă a pieței și indicilor financiari asupra activității specifice a companiei pe care o reprezentați. Oferim soluții de plasament adaptate politicii de investiții a companiei, urmărind maximizarea randamentului în funcție de gradul de risc acceptat.