Skip to main content
Plati si cash management

Plăți și cash management

Vă dorim bun venit în lumea produselor de cash management, care reprezintă temelia esențială pentru funcționarea și dezvoltarea sistemului financiar. Ne dorim să fim partenerul dumneavoastră de încredere în atingerea excelenței în tranzacționare.

Administrarea eficientă a lichidităților

Suntem aici pentru a vă sprijini în gestionarea eficientă a lichidităților în cadrul activității dumneavoastră zilnice, oferindu-vă soluții pentru plăți, încasări și tranzacții complexe. Adaptăm și proiectăm soluțiile noastre de cash management în funcție de cerințele specifice ale companiilor pe care le servim.

Vă punem la dispoziție un portofoliu diversificat de servicii, inclusiv produse clasice și soluții personalizate, toate caracterizate prin calitate și flexibilitate. Ne asigurăm că fiecare soluție oferită se aliniază perfect cu nevoile dumneavoastră și vă ajută să vă atingeți obiectivele financiare într-un mod eficient.

Avantaje pentru companie

Eficiență sporită și costuri reduse Economie de timp și bani prin procesarea plăților în mediul electronic, beneficiind astfel de comisioane reduse față de plățile pe suport clasic hârtie.
Flux automatizat Vă oferim soluții complexe și rapoarte de reconciliere, care va permit să automatizati fluxurile de operațiuni prin interfatari directe cu propriul sistem contabil.
Mobilitate Tranzacționarea electronică vă permite accesul la informații oriunde v-ați afla, beneficiind de mobilitate în instructarea tranzacțiilor și luarea deciziilor.

Soluții de plăți și cash management

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Servicii sigure și rapide

Soluții flexibile, personalizate, care susțin simplificarea fluxului operațiunilor financiare și reducerea riscului operațional. Companiile au acces la infomatii în mod centralizat - o bază reală și solidă pentru decizii de afaceri privind optimizarea fluxurilor de lichidități zilnice.

Valoare prin servicii de calitate

Raiffeisen Bank investește constant în calitatea și diversificarea serviciilor din portofoliu. O echipă dedicată este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră pentru suport și implementare.

Acoperire completă

Companiile au la dispoziție canale electronice cu disponibilitate maximă și o rețea extinsă de agenții Raiffeisen Bank.