Skip to main content
Managementul lichiditatilor

Managementul lichidităților

Administrați eficient fluxurile de numerar și lichidități ale companiei pe care o reprezentați. Vă oferim soluții de optimizare a surplusului de lichiditate, prin plasamente potrivite profilulului invesitional al companiei pe care o reprezentați, precum și servicii de administrare a creanțelor.

Managementul lichidităților în detaliu

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Asistență personalizată pe nevoile companiei La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat, care vă pune la dispoziție o ofertă personalizată.
Bună cunoaștere a economiei și pieței locale Specialiștii noștri dețin informații în timp real despre evoluțiile de piață cu impact asupra companiei pe care o reprezentați. Expertiza noastră și rapoartele de cercetare macroeconomică locală este recunoscută pe plan internațional.
Portofoliu diversificat de soluții Aducem valoare adăugată unui număr mare de corporații locale, prin identificarea soluțiilor potrivite de gestionare a lichidității și de acoperire a riscurilor specifice activității lor.
Rețea teritorială extinsă Rețea teritorială extinsă la nivel național pentru plătitori, alături de un număr considerabil de agenții bancare.