Skip to main content
Finantarea proiectelor industriale Greenfield

Finanțarea proiectelor industriale de tip ”Greenfield”

Raiffeisen Bank oferă soluții de finanțare pentru proiecte industriale de tip "Greenfield" companiilor care activează în industrii precum agricultură, industria energetică, petrol și gaze, bunuri de consum, retail, servicii medicale, tehnologie, media, telecom, utilități și infrastructură.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Consultanță specializată

Consultanții Raiffeisen Bank vor oferi companiei pe care o reprezentați soluția cea mai potrivită de finanțare a tranzacțiilor comerciale pe care doriți să le efectuați.

Experiență dovedită

Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție încă de la începutul relației cu Raiffeisen Bank.

Nevoi de business

Soluția optimă de finanțare pentru proiectele industriale de tip "Greenfield"

Aceste soluții financiare sunt concepute să răspundă nevoilor specifice ale companiilor ce se implică în dezvoltarea și implementarea proiectelor noi, din etapa inițială de construcție și implementare.

Raiffeisen Bank se angajează să ofere sprijin financiar profesionist și adecvat, adaptat cerințelor specifice ale proiectelor industriale de tip "Greenfield", într-un mod care să promoveze dezvoltarea durabilă și protecția mediului.

 

Avantaje pentru companie

Flexibilitate Structurile de finanțare vor fi adaptate companiei pe care o reprezentați, în funcție de specificul proiectului.
Finanțare pe termen mediu și lung Aveți acces la finanțare pe termen mediu și lung, structurată în funcție de capacitatea proiectului de a genera fluxuri de numerar.
Garanții specifice proiectului Veți beneficia de o finanțare cu recurs limitat asupra acționarilor, iar principalul obiect al garanțiilor vor fi activele companiei de proiect.
Fonduri pentru toate proiectele Aveți posibilitatea de a finanța și proiecte de mari dimensiuni, beneficiind inclusiv de susținerea echipei de specialiști ai Raiffeisen Bank Internațional.

Totul despre finanțarea proiectelor industriale:

Credite pentru proiecte industriale de tip "Greenfield".

Sursa primară de rambursare este fluxul de lichidități care va fi generat de proiectul finanțat.

Garantarea este asigurată, în principal, de activele proiectului finanțat, iar recursul asupra investitorilor este limitat.

Rata dobânzii penalizatoare

Rata dobânzii penalizatoare = 15% p.a., valabilă pentru toate Facilitățile de credit și toate valutele în care este denominata facilitatea, așa cum este această revizuită periodic de bancă și comunicată prin afișare pe site-ul băncii.

Cum puteți obține finanțare?

Simplu și eficient

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat companiei pe care o reprezentați, care va pune la dispoziție o oferta personalizată. De asemenea, aveți posibilitatea de a contacta reprezentanții noștri din centrele dedicate companiilor mari.