Skip to main content
Institutii financiare

Instituții financiare

Expertiza Raiffeisen pentru instituții bancare

Servicii de calitate și rețea extinsă de bănci corespondente

Raiffeisen Bank este membru direct al TARGET 2 (prin sistem de compensare BNR) și participant indirect la TARGET 1 și SEPA. Oferim servicii pentru aproximativ 100 de conturi Vostro și suntem preocupați în permanență să îmbunătățim calitatea serviciilor noastre prin intermediul tehnologiei bancare inovatoare.

Oferim instituțiilor financiare o rețea extinsă de bănci corespondente, care atinge în prezent 900 de bănci și este disponibilă pentru efectuarea de transferuri bancare în diferite țări și în mai multe valute. Ținem cont de nevoile clienților noștri și dezvoltăm permanent soluții de plăți externe, prin optimizarea numărului de conturi NOSTRO și identificarea de noi produse atașate lor.

Soluții dedicate

Conturi curente pentru bănci rezidente și nerezidente, în moneda locală și/sau alte valute străine, plăți domestice sau transfrontaliere.

O gamă completă de soluții comerciale susținute de experți locali pentru dumneavoastră și clienții dumneavoastră (acreditive, scrisori de garanție bancară).

Raiffeisen Bank acționează ca un terț independent, care deține și rambursează fondurile la momentul în care toate obligațiile părților sunt îndeplinite.

Servicii și produse de investiții, linii de Money Market, soluții FX, Repo.

Facilitatea Overdraft va fi atașată conturilor curente de tip Vostro.

În sprijinul dumneavoastră

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu informații și sfaturi utile la adresa de e-mail: daniela.gavrizescu@raiffeisen.ro.

Nevoi de business

De peste 15 ani, susținem dezvoltarea companiilor din sectorul financiar.

Direcția Instituții Financiare din cadrul Raiffeisen Bank este un furnizor de servicii bancare de înaltă clasă, destinate instituțiilor financiare.

În calitate de lideri în segmentul de decontare în Lei, oferim instituțiilor bancare un portofoliu cuprinzător de produse personalizate în funcție de nevoile fiecărei companii, servicii de prelucrare a tranzacțiilor în timp real, precum și prețuri competitive și transparente.

Susținem instituțiile nebancare cu produse dedicate și facem eforturi susținute pentru a oferi produse de înaltă calitate la prețuri accesibile. Suntem mândri să putem feri o gamă largă de soluții, de la elementarele operațiuni de cont curent, la structuri complexe de hedging.