Skip to main content

Finanțări sindicalizate

Soluția optimă pentru a obține finanțare de mare volum.

Creditele sindicalizate de la Raiffeisen Bank sunt o soluție de acoperire a întregului necesar de finanțare al companiei, de la capital de lucru și finanțare pe termen scurt, la investiții și proiecte de amploare.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Consultanță specializată

Beneficiați de consultanță specializată și soluții de finanțare personalizate din partea Managerului de produs.

Nevoi de business

De la capitalul de lucru și finanțarea pe termen scurt până la investiții majore și proiecte de amploare, creditele sindicalizate vă oferă flexibilitatea și lichiditatea necesare pentru a vă atinge obiectivele financiare.

Aceste credite sunt structurate prin implicarea unui grup de bănci și instituții financiare, ceea ce vă conferă oportunitatea de a obține sume semnificative de capital într-un mod sustenabil și avantajos pentru companie.

Avantaje

Siguranță, într-o echipă cu experiență Atragerea de fonduri consistente necesită planificarea în avans și predictibilitatea aduse de o finanțare sindicalizata, acordată de mai multe bănci. Raiffeisen Bank oferă soluții de finanțare sindicalizată și se implică activ în coordonarea procesului de atragere a partenerilor bancari, de la inițiere până la disponibilizarea fondurilor.
Finanțare dintr-o singură sursă Cu cât necesarul de finanțare crește, administrarea contractelor de credit devine mai costisitoare. Vă puteți simplifica gestionarea acestora reunind finanțările sub un singur contract. În același timp câștigați uniformitate în abordare și predictibilitate în finanțare pe termen lung.
Finanțare pentru afaceri în creștere Dezvoltarea afacerilor companiei implică un volum de finanțare mereu în creștere. Accesat simplu cu Raiffeisen Bank că partener bancar, creditul sindicalizat va deveni principala sursă de finanțare pentru a vă asigura stabilitate financiară în expansiune.

Totul despre credite pentru finanțare sindicalizată:

Credite pentru finanțare sindicalizată

Moneda: Lei, Euro, USD;
Perioada de creditare se stabilește în funcție de scopul facilității, de la termen scurt pentru capital circulant, până la perioade extinse;
Raiffeisen Bank este mandatată de client să strângă din piață suma necesară finanțării solicitate, în termenii și condițiile convenite.

Rata dobânzii penalizatoare = 15% p.a., valabilă pentru toate facilitățile de credit și toate valutele în care este denominată facilitatea, așa cum este aceasta revizuită periodic de bancă și comunicată prin afișare pe site-ul băncii.

Cum puteți obține finanțare?

Simplu și eficient

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat companiei pe care o reprezentați, care vă pune la dispoziție o ofertă personalizată. De asemenea, aveți posibilitatea de a contacta specialiștii noștri la adresa: finantaristructurate@raiffeisen.ro.