Skip to main content
Finantarea tranzactiilor M & A

Finanțarea tranzacțiilor M&A (fuziuni și achiziții)

Raiffeisen Bank oferă o soluție optimă de finanțare pentru tranzacțiile de fuziuni și achiziții (M&A) adresate entităților interesate în achiziționarea de companii active în diverse industrii, cum ar fi agricultura, industria energetică, petrol și gaze, bunuri de consum, retail, servicii medicale, tehnologie, media, telecomunicații, utilități și infrastructură. 

Prin intermediul serviciilor noastre bancare specializate, clienții noștri pot obține fondurile necesare pentru a realiza tranzacțiile planificate în mod eficient și în conformitate cu cerințele lor specifice.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Consultanță specializată

Consultanții Raiffeisen Bank vor oferi companiei pe care o reprezentați soluția cea mai potrivită de finanțare a tranzacțiilor comerciale pe care doriți să le efectuați.

Experiență dovedită

Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție încă de la începutul relației cu Raiffeisen Bank.

Nevoi de business

Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a identifica soluția optimă care să susțină succesul tranzacției dumneavoastră. Datorită resurselor și expertizei noastre, suntem capabili să gestionăm tranzacțiile complexe și să oferim asistență în identificarea oportunităților, evaluarea riscurilor și realizarea unei structuri financiare solide.

Având în vedere angajamentul nostru față de excelență, suntem determinați să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să depășim așteptările dumneavoastră.

În concluzie, Raiffeisen Bank este partenerul ideal pentru entitățile care doresc să obțină soluția optimă de finanțare pentru tranzacțiile de fuziuni și achiziții dintr-o gamă largă de industrii. Ne-am construit reputația pe baza relațiilor de încredere și a rezultatelor obținute pentru clienții noștri, iar acum suntem pregătiți să vă asigurăm suportul necesar în atingerea obiectivelor dumneavoastră de afaceri.

Avantaje pentru companie

Flexibilitate Structurile de finanțare sunt adaptate specificului tranzacției.
Finanțare pe termen mediu și lung Aveți acces la finanțare pe termen mediu și lung, structurată în funcție de capacitatea proiectului de a genera fluxuri de numerar.
Fonduri pentru toate tranzacțiile Aveți posibilitatea de a finanța și tranzacții de mari dimensiuni, beneficiind inclusiv de susținerea echipei de specialiști ai Raiffeisen Bank Internațional.

Totul despre finanțarea tranzacțiilor M&A:

Raiffeisen Bank vă oferă soluții pentru finanțarea tranzacțiilor de fuziuni și achiziții (M&A), realizate de către un investitor strategic, un fond de investiții sau de către echipa de management.

Rata dobânzii penalizatoare

Rată dobânzii penalizatoare = 15% p.a., valabilă pentru toate Facilitățile de credit și toate valutele în care este denominata facilitatea, așa cum este această revizuită periodic de bancă și comunicată prin afișare pe site-ul băncii.

Cum puteți obține finanțare?

Simplu și eficient

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat companiei pe care o reprezentați, care vă va pune la dispoziție o ofertă personalizată. De asemenea, aveți posibilitatea de a contacta reprezentanții noștri din centrele dedicate companiilor mari.