Skip to main content

Credit la termen, din surse oferite de fonduri supranaționale

Finanțați investițiile în mod sustenabil

Produsul este destinat finanțării de investiții din fonduri acordate de instituții supranaționale, în scopul creării și/sau menținerii de locuri de muncă și pentru Autorități Publice Locale și companii care respectă criteriile Consiliului Băncii de Dezvoltare Europene (CEB) și caracteristicile IMM, în scopul îmbunătățirii condițiilor de trai în mediul rural și urban, conform legislației europene. Soluția de finanțare se adresează companiilor cu cifră de afaceri cuprinsă între 5 și 50 milioane de Euro la nivelul grupului de companii și cu maximum 250 de angajați la nivelul acestuia.

Nevoi de business

Este important să subliniem că soluțiile noastre de finanțare se aliniază cu legislația europeană în materie de investiții și dezvoltare durabilă. Prin urmare, puteți avea încredere că investițiile făcute sunt în conformitate cu standardele și valorile europene, ceea ce va consolida încrederea partenerilor și clienților dumneavoastră.

Vă invitam să faceți pasul următor în direcția construirii unui viitor sustenabil și prosper pentru afacerea dumneavoastră. Prin intermediul finanțării noastre, veți putea să puneți în aplicare viziunea și să aduceți o schimbare pozitivă în comunitate și în mediul înconjurător.

Avantaje

Dobândă convenabilă

Beneficiați de un avantaj financiar competitiv oferit companiilor care respectă criteriile specifice Consiliului Băncii de Dezvoltare Europene (CEB), față de alte finanțări în afara programului CEB. În cazul creditului la termen oferit de Raiffeisen Bank, marja dobânzii este cu 35 de puncte de bază mai mică.

Totul despre creditul la termen din fonduri acordate de instituții supranaționale:

Credit la termen din surse oferite de fonduri europene supranaționale, destinat companiilor cu profil IMM, conform definiției europene și autorităților publice locale (APL).

Suma maximă a proiectului și a finanțării: 5.000.000 de Euro, din care finanțare din surse CEB maxim 2.500.000 de Euro, adică maximum 50% din costul investiției, inclusiv TVA;
Moneda finanțării: Lei și Euro;
Maturitate minimă: 24 luni;
Maturitate maximă: 84 de luni.

Rata dobânzii penalizatoare = 15% p.a., valabilă pentru toate facilitățile de credit și toate valutele în care este denominată facilitatea, așa cum este aceasta revizuită periodic de bancă și comunicată prin afișare pe site-ul băncii.

Cum puteți obține finanțare?

Simplu și eficient

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat, care vă pune la dispoziție o ofertă personalizată. De asemenea, aveți posibilitatea de a contacta specialiștii din cadrul Departamentului Finanțarea Bilanțului, la adresa de e-mail corploans@raiffeisen.ro.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Consultanță specializată

La Raiffeisen Bank, beneficiați de consultanță specializată privind alegerea soluției potrivite de finanțare sau garantare.