Skip to main content

Avans pe termen scurt

Finanțarea activității curente

Avansul pe termen scurt pentru corporații este destinat finanțării activității curente a companiei: plata furnizorilor, salariilor, datoriilor către bugetul statului și plata TVA. Acest credit pe termen scurt se utilizează pentru asigurarea unui flux operațional ideal pentru companie.

Nevoi de business

Oportunități de avans pe termen scurt pentru corporații și opțiuni de credit în Lei, Euro și USD
Indiferent de moneda în care preferi să derulezi afaceri, suntem pregătiți să oferim suport în Lei, Euro și USD, pentru a-ți îndeplini nevoile specifice. Echipa noastră de experți financiari lucrează în strânsă colaborare cu tine, oferindu-ți consultanță personalizată și soluții adaptate pentru a-ți atinge obiectivele de afaceri.

Avantaje

Structura personalizată Utilizarea de fonduri se poate produce oricând pe perioada de valabilitate, în limita aprobată. Scadența pentru fiecare operațiune este agreată de comun acord, fără depășirea limitei aprobate, iar perioadele de timp variază între maxime de 1, 3 sau 6 luni (în funcție de fluxul de lucru al companiei).
Control îmbunătățit al dobânzilor Cheltuielile generate de dobânzi sunt controlate mult mai eficient prin urmărirea perioadelor maxime de rambursare pentru fiecare utilizare a acestui produs cu funcție de credit pe termen scurt.
Caracter revolving Sumele rambursate pot fi reutilizate oricând, pe perioada de valabilitate a facilitații.
Opțiuni multiple Soluție multi-valuta, multi-produs și/sau multi-împrumutat, compania putând astfel să aleagă opțiunile care îi favorizează activitatea curentă.

Totul despre avansul pe termen scurt:

Credit pe termen scurt, în monedele Lei și/sau Euro și/sau USD.

Obiectul facilității

Avans pe termen scurt pentru finanțarea activității curente: onorarea obligațiilor actuale către furnizori, către bugetele statului, plata salariilor și asimilatelor, precum și a altor cheltuieli curente.

Perioada de creditare: 12 luni de la data acordării, cu posibilitatea de reînnoire cu acordul părților.

Condiții de utilizare: oricând, pe perioada de valabilitate a creditului, pe baza de documente justificative în conformitate cu scopul finanțării. Acest credit se derulează printr-un cont separat de contul curent.

Rambursare și garanții: fiecare operațiune se va rambursa într-un număr maxim de zile, în concordanta cu ciclul operațional al împrumutatului. Garanțiile sunt în conformitate cu politica băncii pentru acest credit pe termen scurt.

Rata dobânzii penalizatoare

Rata dobânzii penalizatoare = 15% p.a., valabilă pentru toate facilitățile de credit și toate valutele în care este denominată facilitatea, așa cum este aceasta revizuită periodic de bancă și comunicată prin afișare pe site-ul băncii.

Cum puteți obține avans pe termen scurt?

Simplu și eficient

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat, iar acesta vă va pune la dispoziție o ofertă personalizată. De asemenea, aveți posibilitatea de a contacta specialiștii din cadrul Departamentului Finanțarea Bilanțului, la adresa corploans@raiffeisen.ro.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Consultanță personalizată

Echipa noastră de consultanți bancari vă stă la dispoziție încă de la intrarea în relația cu banca, pentru alegerea soluției potrivite de finanțare și/sau garantare.

În sprijinul dumneavoastră

Încă nu ați găsit produsul dorit?

Mai multe despre soluțiile noastre de finanțare.

Căutați soluții pentru a asigura capital de lucru?

Expertiză și profesionalismul specialiștilor noștri în corporate banking vă susțin intenția.