Skip to main content
corporatii-in-sprijinul-dumneavoastra-asistenta

Asistență dedicată nevoilor companiei dumneavoastră

Siguranța tranzacțiilor

Contați pe noi în cazul în care aveți o urgență legată de carduri, s-a produs un eveniment asigurat sau ați primit un mesaj suspect de fraudă. Va prezentăm toate măsurile de precauție pe care trebuie să le luați, pentru că datele dumneavoastră să rămână în siguranță. La Raiffeisen Bank, securitatea tranzacțiilor este o certitudine.

Avantaje pentru companie

Protecție împotriva fraudelor Suntem pregătiți să intervenim prompt împotriva oricărei tentative de fraudă.
Acces la informații Vă oferim consiliere prin în agenții, prin telefon sau prin canale electronice. Alegeți să fiți informat alături de Raiffeisen Bank.
Asistență personalizată Aveți la dispoziție servicii de asistență specializată pentru rezolvarea sesizărilor dumneavoastră.

Asistență canale electronice

Raiffeisen Online și Multicash

Echipa de suport dedicată corporațiilor va oferă asistență de specialitate pentru serviciile Raiffeisen Online și Multicash la adresa de e-mail electronic.banking@raiffeisen.ro sau la telefon +4. 021.306.5556 (pentru Raiffeisen Online) și +4.021.306.2190 (pentru Multicash).

Urgențe

V-am pregătit un set de măsuri pentru blocarea tentativelor de fraudă online, intervenind prompt pentru limitarea efectelor acestora și pentru dezactivarea lor cât mai rapidă. 

Carduri

Va oferim sfaturi utile pentru situații speciale, pentru a va simți în siguranță când folosiți cardurile Raiffeisen Bank. 

Securitate

Siguranță tranzacțiilor dumneavoastră este o prioritate pentru noi. Aflați mai multe

În sprijinul dumneavoastră

Carduri pierdute

Sunați de urgență la +4 021 306 3007

Fraude online

Vă rugăm să ne raportați fraudele la +4021 306 5555, +4 021 306 5556, online@raiffeisen.ro.