Skip to main content
Informatii utile

Informații utile

Credem într-o comunicare transparentă, bazată pe încredere. Îți punem întotdeauna la dispoziție informațiile relevante. Ești la un click distanță de a fi complet și corect informat în relația cu Raiffeisen Bank.

Alege să fii informat!

Informări relevante

Soluțonarea alternativă a litigiilor

CSALB

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB) este o entitate juridică autonomă, neguvernamentală, apolitică, fără scop lucrativ, de interes public, cu personalitate juridică, înființată în baza Ordonanței Guvernului nr. 38/2015 privind soluționarea alternativă a litigiilor dintre consumatori și comercianți.

Poți beneficia de serviciile CSALB dacă ai o problema cu un comerciant (bănci comerciale, IFN, firme de leasing, case de amanet etc.) care este înregistrat în România, diferend ce poate derivă din contracte de credit, de depozit, carduri de credit, servicii de plata și orice alte servicii de natură financiar – bancară.Avantajele soluționării amiabile țîn, în primul rând, de faptul că procedurile sunt gratuite pentru consumatori, iar litigiile au termene foarte scurte de rezolvare, de maximum 90 de zile.

CSALB – 021 9414, www.csalb.ro 

Indicele ROBOR

Ce este, cum se calculează, ce îl influențează?

Clarificări tehnice legate de ROBOR elaborate de ACI România – Asociația Piețelor Financiare

Pentru mai multe detalii accesați:

https://www.aci-românia.ro/despre-robor-ce-este-cum-se-calculează-ce-îl-influențează/  

Avantajele tale

Acces la informații Îți suntem alături fizic și virtual. Îți oferim sfaturi în agenții, prin telefon sau direct pe site. Alege să fii informat, alături de Raiffeisen Bank.
Transparența costurilor Ai la dispoziție lista completă de dobânzi, taxe și comisioane pentru toate produsele și serviciile pe care ți le oferim.
Protecție Ești la curent cu legislația bancară și angajamentul Raiffeisen Bank privind protecția banilor tăi.