Skip to main content
Credite de nevoi personale

Credite imobiliare

Vrei să îți îndeplinești visul de a avea o casă? Alege un credit ipotecar Raiffeisen!

Prinde oferta specială cu dobândă mică de pus sub lupă, de la 4.9%! Și zero comision analiză dosar.

  • Credit ipotecar: Finanțează achiziția unei locuințe finalizate, cu dobânzi fixe sau variabile.
  • Credit pentru construcție: Te ajutăm să construiești casa visurilor tale, cu rambursări flexibile și dobânzi competitive.
  • Credit pentru refinanțare: Obții o dobândă mai bună și condiții mai avantajoase pentru creditul tău imobiliar existent.

Folosește calculatorul nostru online pentru a estima rata lunară a creditului imobiliar, în funcție de suma împrumutată, dobândă și termenul de rambursare.

credit imobiliar casa ta verde

Creditul ipotecar cu dobândă de la 4,9%

E mai ușor să transformi o casă în “acasă” când ai credit ipotecar cu dobândă mică, de pus sub lupă, și ZERO comision de analiză dosar. 

Perioada campaniei: 30.04.2024 - 31.07.2024

Credite imobiliare în detaliu

Visul tău de a avea o casă devine realitate cu un credit imobiliar de la Raiffeisen!

Ești în căutarea unui credit imobiliar avantajos pentru a-ți finanța achiziția unei locuințe? Raiffeisen Bank te ajută să îți transformi visul în realitate cu o gamă variată de credite imobiliare, adaptate nevoilor și posibilităților tale. Fie că ești interesat de un credit ipotecar pentru achiziția unui apartament, o casă sau un teren, sau de un credit pentru construcția casei tale, la noi vei găsi soluția perfectă.

Credite imobiliare Casa ta Verde

Ai planuri frumoase pentru căminul tău? Pune-le în aplicare! Casă pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna poate fi a ta datorită finanțării cu dobânda extrem de avantajoasă. Descoperă beneficiile creditului imobiliar pentru locuințe verzi și fă primii pași spre casă visată.

Creditul Noua Casa

Vrei să te așezi la casa ta? Dacă nu ai în proprietate exclusivă o locuință, poți beneficia de un credit garantat de stat cu dobânzi avantajoase.

Creditul imobiliar

Când alegi un credit imobiliar, vrei să fii sigur că nu vei plăti mai mult decât ai planificat. Cu creditul Casa Ta uiți de această grijă!