Skip to main content

Notificare pachet legislativ MiFID II / MiFIR si denuntare contracte

Incepand cu 3 ianuarie 2018, tarile membre ale Uniunii Europene vor aplica pachetul legislativ MiFID II / MiFIR, prin introducerea de noi cerinte cu impact major atat pe pietele financiare de tip burse de valori, cat si piete non-bursiere. 


In contextul acestor modificari majore, Raiffeisen Bank se aliniaza cerintelor legislative prin eficientizarea operatiunilor, prin simplificarea gamei de produse oferite, precum si prin imbunatatirea calitativa a serviciilor sale.
Astfel, incepand de anul viitor Raiffeisen Bank nu va mai oferi servicii de tranzactionare cu instrumente financiare pe piata bursiera, in numele si pentru clientii sai.

In documentele atasate gasiti detaliile despre modificarile legislative importante si denuntarea unor contracte cadru incheiate de dumneavoastra cu Raiffeisen Bank cu privire la activitatea de intermediere si tranzactionare a instrumentelor financiare pe piata reglementata, de tipul actiunilor, certificatelor sau obligatiunilor admise la tranzactionare pe bursa de valori locala sau pe bursele internationale.

Clienti Private Banking
Private-Banking-Notificare-Mifid.pdf
Private-Banking-Notificare-Mifid-denuntare-contracte.pdf

Clienti Premium Banking
Cu active in administrarea Raiffeisen Grup Romania mai mari de  40.000 euro la data de 30 noiembrie 2017
Premium-Banking-Notificare-Mifid-denuntare-contracte.pdf
Cu active in administrarea Raiffeisen Grup Romania mai mici  de  40.000 euro la data de 30 noiembrie 2017
Premium-Banking-Notificare-Mifid-denuntare-contracte.pdf

Clienti Persoane Fizice
PF-Notificare-Mifid-denuntare-contracte.pdf

Clienti Persoane Juridice
PJ-Notificare-Mifid.pdf