Skip to main content

Notificari SMS

Alertele, sub forma de SMS gratuit, sunt generate automat in cazul instrumentelor de debit (cecuri, bilete la ordin, cambii), achitabile in Lei, pentru a caror plata nu dispui de fonduri suficiente.


Incepand cu data de 7 iunie 2010 Raiffeisen Bank a introdus un sistem de notificare prin SMS a lipsei fondurilor necesare platii instrumentelor de debit cu scopul de a oferi un control sporit al tranzactiilor efectuate din conturile proprii.

 

Alertele, sub forma de SMS gratuit, sunt generate automat in cazul instrumentelor de debit (cecuri, bilete la ordin, cambii), achitabile in Lei, pentru a caror plata nu dispui de fonduri suficiente. Textul SMS-ului va preciza numarul contului platitor, suma in Lei a instrumentului de debit, numele beneficiarului, precum si ora limita pana la care poti mobiliza in contul curent indicat fondurile necesare platii. Prin mobilizarea in contul curent a fondurilor necesare platii instrumentului de debit, precum si a comisioanelor aferente, vei evita generarea unui incident de plata si inregistrarea in Centrala Incidentelor de Plata (CIP).

Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit, te rugam sa te asiguri ca numarul tau de telefon mobil exista in sistemul bancii prin verificarea si, eventual, actualizarea datelor de contact in orice agentie Raiffeisen Bank. In cazul in care datele tale de contact nu includ un numar de telefon mobil, ci unul fix, vei fi notificat in continuare asupra lipsei fondurilor necesare platii instrumentelor de debit de catre operatorii nostri din call center.
 
Tranzactii bancare simple si sigure si un parteneriat de durata sunt prioritatile Raiffeisen Bank.