Skip to main content

Asigurări private de sănătate, Raiffeisen Insurance Broker

Credem cu tărie că sănătatea este cel mai mare dar pe care îl putem primi. Într-o lume în continuă schimbare și aglomerată, ne dorim să fii protejat și să te bucuri de viață în fiecare zi. De aceea, îți oferim asigurări de sănătate special concepute pentru a-ți aduce pacea sufletească și siguranța de care ai nevoie.

Tot ce vrei să știi despre asigurările de sănătate:

Printr-o asigurare privată de sănătate se decontează costurile serviciilor medicale necesare pentru refacerea stării de sănătate.

Servicii medicale acoperite:
Consultații;
Spitalizare;
Intervenții chirurgicale;
Analize medicale;
Investigații imagistice avansate.

Cum poți achiziționa produsul

Pentru mai multe detalii și consultanță pentru încheierea acestei asigurări medicale, te invităm să ne scrii pe adresa de email: contact@raiffeisenasigurari.ro.

Sănătatea înainte de toate!

Vârsta, factorii de mediu și cei genetici ne afectează sănătatea. Când acest lucru se întâmplă, primele noastre griji sunt „Unde mă tratez?” și „Cu ce costuri?”. În momentele dificile, grija noastră principală ar trebui să fie legată de alegerea unui furnizor medical de calitate și nu de costuri. Raiffeisen Insurance Broker îți propune soluții prin care să controlezi aceste costuri, cât încă ești sănătos, prin investiția într-o asigurare privată de sănătate.

Beneficiile tale:

Acces la o rețea extinsă de clinici

Cu această asigurare privată de sănătate ai la dispoziție servicii medicale complexe și de calitate. De asemenea, poți alege furnizorul medical dorit, precum și medicul specialist.

Asistență pentru riscurile asigurate

Raiffeisen Insurance Broker îți este alături pentru soluționarea dosarelor de daună, în cazul producerii riscurilor acoperite de asigurarea privată de sănătate.

Plan de asigurare adaptat nevoilor tale

Raiffeisen Insurance Broker îți oferă pachetul de asigurări potrivit tie. Ai opțiunea de a include în asigurare și membrii familiei.

Întrebări frecvente

Asigurarea de sănătate vine în ajutorul tău atunci când în viața ta sau a familiei tale a apărut o problemă de ordin medical. Aceasta îți oferă dreptul de a alege unde dorești să te tratezi și te scapă de grija costurilor serviciilor medicale. Vei avea acces la servicii de calitate și la doctori de renume, fără alte griji.

Costul unei asigurari de sanatate va fi intotdeauna mai mic decat serviciile medicale de care vei beneficia. Tipul asigurarii poate fi adaptat in functie de serviciile medicale incluse si de bugetul fiecarei familii. 

Fiecare asigurator in parte are contracte de colaborare cu o serie de furnizori medicali sau cu reprezentantii locali ai acestora. Odata cu asigurarea, se ofera spre consultare si lista furnizorilor medicali, atat din orasul de resedinta, cat si din tara. 

Bolile preexistente, de regula, sunt excluse. Pot fi acoperite, in unele cazuri, prin plata unei prime suplimentare.

Asigurarile de sanatate pot acoperi si nasterea. Pachetul de sarcina care poate fi adaugat politei de sanatate poate cuprinde nasterea (atat pe cale naturala, cat si prin cezariana), setul complet de analize si investigatiile necesare pe perioada sarcinii. Este de retinut ca, in cazul in care sunteti deja insarcinata, aceasta acoperire nu poate fi achizitionata. Totodata, ar fi bine de stiut ca, in cazul unor asiguratori, exista o perioada de asteptare pentru acest tip de acoperire.