Skip to main content

Fonduri de investiții

Creează-ți propriul plan de investiții cu Raiffeisen Asset Management! Pune-ți banii la treabă, ai ocazia să transformi economiile tale în investiții inteligente, care în timp să îți asigure stabilitatea financiară pe care ți-o dorești.

Valorifică-ți cât mai bine economiile!

Indiferent dacă îți dorești să ai posibilitatea obținerii unor randamente mai ridicate decât ce oferă depozitele bancare sau doar să îți conservi economiile, gama de fonduri de investiții a Raiffeisen Asset Management reprezintă soluția. Fondurile sunt administrate de echipa de profesioniști Raiffeisen Asset Management, care au cunoștințele necesare pentru a analiza și valorifica oportunitățile investiționale existente.


Un fond de investiții este un organism care colectează bani de la investitori și îi plasează în diverse tipuri de instrumente financiare, respectând strict politica de investiții și obiectivele declarate în prospectul fondului.

Avantajele tale

Costuri reduse

Te bucuri de costuri reduse atunci când operezi prin fonduri de investiții. Costurile de tranzacționare a instrumentelor în care investesc fondurile sunt mai mici datorită volumelor mai mari tranzacționate, comparativ cu investițiile individuale.

Accesibilitate

La cerere, unitățile de fond achiziționate pot fi răscumpărate oricând. De asemenea, sumele de care ai nevoie pentru a-ți începe cariera de investitor nu e obligatoriu să fie mari, suma minimă fiind echivalentul unei unități de fond.

Protecție legală

Pentru protecția investitorilor, fondurile de investiții, administratorii și depozitarii aferenți sunt avizați de Autoritatea de Supraveghere Financiară și sunt supuși unor reglementări stricte de autorizare și supraveghere.

Transparență

Ai parte de toate informațiile necesare. Pentru că investitorii să fie bine informați, Raiffeisen Asset Management comunică periodic date cu privire la evoluția piețelor financiare și a investițiilor realizate în fondurile Raiffeisen Asset Management.

În sprijinul tău

Fondurile de investiții în detaliu

Accesează pagina oficială Raiffeisen Asset Management.

Vizitează-ne

Te așteptăm în agențiile Raiffeisen Bank pentru consiliere personalizată.