Skip to main content
plati cu telefonul

Plăți cu telefonul și ceasul

Plătește rapid și ușor cu orice card Raiffeisen, direct prin Google Pay, Apple Pay și Garmin Pay, oriunde faci cumpărături: online sau la magazinul tău preferat. 

Google Pay

Cu o singură atingere, poți face lucruri incredibile! 

Cardul Raiffeisen înrolat în Google Pay îți oferă acces rapid și sigur la tot ce îți trebuie în fiecare zi. Cu doar o atingere plătești oriunde, mergi la film, la restaurant, și multe altele – doar cu ajutorul telefonului. 

Apple Pay

Descoperă magia plăților fără contact folosind Apple Pay pe iPhone si Apple Watch!

Cu cardurile tale Raiffeisen de credit sau de debit stocate în aplicația Portofel, te poți bucura de experiența securizată a plăților rapide în magazine, restaurante și multe alte locuri. Simplu, rapid și convenabil, Apple Pay îți oferă libertatea de a face achiziții fără să te încarci cu portofele și carduri fizice.

Garmin Pay

Vrei să ieși din casă fără portofel? Fără telefon? Nicio problemă.

Garmin Pay este o soluţie de plată fără contact special creată pentru cei aflați mereu în mişcare. La cafea, după alergarea de dimineaţă sau atunci când vrei rapid o gustare în timpul unei ieşiri cu bicicletă, Garmin Pay îți permite să faci achiziţii rapid şi aproape fără efort, fără a avea nevoie de altceva decât de ceasul tău Garmin.