Skip to main content

Recomandă și câștigă!

Primești până la 1.000 de lei invitând prieteni la Raiffeisen! În plus, prietenii tăi pot primi și ei un bonus de bun venit. 

Vezi regulamentul aici.

Hai să facem bine împreună!

  • Primesti 200 de lei pentru fiecare recomandare finalizată cu cont la Raiffeisen (poți recomanda până la 5 prieteni).    
  • Prietenii tăi pot primi până la 300 de lei  bonus, dacă își deschid un cont și fac 3 tranzacții pe lună cu noul card!   
  • Prietenii tăi pot avea ZERO costuri pe viață cu cardul galben, iar noi donăm la Asociația Dăruiește Viață pentru fiecare tranzacție!      

Cum îmi invit prietenii?

Apasă butonul de mai sus și găsește linkul tău personalizat
Trimite linkul către prieteni prin e-mail, SMS sau Whatsapp

Ce ar trebui să facă prietenul meu?

Să completeze datele personale prin linkul trimis de tine
Să-și deschidă contul online sau la o agenție Raiffeisen, până pe 31 august 2024
Să facă minimum 3 tranzacții pe lună cu cardul nou în următoarele 3 luni consecutive de la deschiderea contului, pentru a câștiga bonus până la 300 de lei!

Întrebări frecvente

Campania "Recomanzi și câștigi" este o campanie prin care poți recomanda pachetul de cont curent  de la Raiffeisen Bank prietenilor tăi și astfel obții bonusuri. Recomandarea poate fi transmisă clienților cu vârsta peste 18 ani. Pentru a beneficia de campanie și premiu, participanții trebuie să îndeplinească condițiile din regulamentul campaniei.

Oferta este valabilă până la sfârșitul zilei de 31.08.2024. Bonusul va fi plătit după ce prietenul tău își deschide pachet de cont curent, până la finalul lunii următoare deschiderii (de exemplu: pentru un pachet de cont curent deschis în iunie, plata se efectuează până la finalul lunii iulie).

Poți invita maximum 5 prieteni!

Poți trimite linkul de recomandare unui alt prieten și astfel să încerci să câștigi bonusul. ATENȚIE! Dacă prietenul tău deschide cont fără să utilizeze linkul, nu vom putea valida recomandarea ta.

Campania durează până la 31.08.2024. 

Prietenul tău primește până la 300 de lei, câte 100 de lei pe lună,  dacă își deschide un pachet de cont curent cu card de debit atașat și face 3 tranzacții pe lună, timp de 3 luni consecutive de la deschiderea contului.

Va primi bonusul în luna următoare deschiderii contului, respectiv efectuării celor 3 tranzacții. De exemplu, dacă își deschide cont în luna iunie și face 3 tranzacții tot în iunie, va primi 100 de lei la finalul lunii iulie. Similar, dacă face 3 tranzacții și în luna iulie, va primi 100 de lei la finalul lunii august, iar pentru tranzacțiile din august va primi 100 de lei la finalul lui septembrie.