Skip to main content

Tranzactii online în deplina siguranță: Securitate online

Siguranța tranzacțiilor reprezintă pentru Raiffeisen Bank o prioritate maximă. Cu noi te poți bucura în liniște de tranzacții inclusiv noaptea sau în weekend și ai acces la informațiile private despre conturile personale oricând și de oriunde din lume.

Avantajele tale

Cumpărături online în siguranță Beneficiezi de protecție sporită atunci când cumperi bunuri și servicii. Eliminăm riscul fraudei realizate prin copierea informațiilor de plată sau prin generarea aleatoare de numere de carduri și prevenim utilizarea lor ulterioară pe internet.
Tranzacții bancare fără risc Procesele de autentificare și autorizare sunt securizate prin dispozitive hardware (token) personalizate pentru fiecare client. Ele generează coduri de securitate pentru validarea autentificării în aplicație sau autorizarea tranzacțiilor.
PIN-ul securizat PIN-ul reprezintă numărul personal de identificare înmânat de bancă sub manieră securizată (în plic) și îți oferă siguranță maximă a tranzacțiilor.

Informații utile pentru siguranța ta online

Cumpărături în siguranță

Plătește online cu cardul și te bucuri de cumpărături online în deplină siguranță. Tu autorizezi orice tranzacție pe care o faci cu una dintre cele două metode inovative: Biometrie (Face ID sau amprentă)/PIN prin Raiffeisen SmartToken sau Parolă Statică + Cod OTP.

Tranzacții online în siguranță

Serviciul de internet banking Raiffeisen Online încorporează cele mai moderne și mai sigure tehnologii antifrauda.

Evitarea fraudelor online

Te asigurăm că Raiffeisen Bank are pregătit un set de măsuri rapide pentru blocarea tentativelor de fraudă online, intervenind prompt pentru limitarea efectelor și dezactivarea cât mai rapidă a acestora.