Skip to main content

Informare despre anumite modificari ale contractelor incheiate cu Raiffeisen Bank

Informarea nr. 201714 din 07.03.2016
In 2016 ne-am propus sa simplificam si sa optimizam modalitatea de taxare si comisionare aplicabila clientilor nostri persoane fizice.


In acest sens, incepand cu datele mentionate in aceasta notificare, vor intra in vigoare anumite modificari ale contractelor incheiate cu Raiffeisen Bank pentru furnizarea urmatoarelor produse si servicii:

I. Cont curent si Optiuni de cont curent
II. Card de debit
III. Serviciul Raiffeisen Direct 
IV. Modificari pentru clientii detinatori de card de debit si card de credit in cadrul serviciului de suport Call Center
V. Serviciul Debit Direct ConfortaBill
VI. Modificari legate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar

Clientii nostri persoane fizice utilizatori ai serviciilor de cont curent si ai serviciilor atasate acestuia, in masura in care nu sunt de acord cu modificarile notificate si Anexa 1, au dreptul de a denunta in mod gratuit contractele lor cu Raiffeisen Bank pana la data de 15 mai 2016 (pentru modificarile care intra in vigoare in data de 16 mai 2016), respectiv 31 mai 2016 (pentru modificarile care intra in vigoare la data de 1 iunie 2016).

Datele de intrare in vigoare ale modificarilor notificate prin prezenta informare sunt:
•    Modificarile referitoare la contul curent, optiunile de cont curent si cardul de debit intra in vigoare la data de 16 mai 2016;
•    Modificarile referitoare la serviciul Raiffeisen Direct intra in vigoare la data de 01 iunie 2016;
•    Modificarile pentru clientii detinatori de carduri de debit si carduri de credit, in cadrul serviciului de suport Call Center intra in vigoare la data de 1 iunie 2016, cu exceptia capitolului IV. pct. 1, lit. a) care intra in vigoare la data de 16 mai 2016;
•    Modificarile referitoare la serviciile ConfortaBill si Direct Debit intra in vigoare la data de 16 mai 2016.

In cazul in care, pana la datele mentionate anterior, clientii persoane fizice utilizatori ai serviciilor de cont curent si ai serviciilor atasate acestuia nu isi exprima dezacordul cu privire la modificarile notificate, acestea vor fi considerate acceptate conform Conditiilor Generale de Derulare a Operatiunilor Bancare pentru Persoane Fizice (denumite in continuare CGB-PF), respectiv prevederilor din Contractele specifice.

Toate  modificarile care au fost aduse Conditiilor Generale de Derulare a Operatiunilor Bancare pentru Persoane Fizice (CGB-PF) sunt detaliate in Anexa 1.