Skip to main content

ZERO costuri, ZERO comisioane, ZERO griji - PE VIAȚĂ

Devino client, deschide cont Zero Simplu până pe 31 iulie 2024 și ai ZERO costuri cu ZERO condiții de venit – pe viață! Faci o zi mai ușoară posibilă, cu Zero Simplu!

Află detaliile campaniei din regulament.

Perioada campaniei: 19.02.2024 – 31.07.2024.

Dacă vrei să fii contactat pentru deschiderea unui cont curent, lasă-ne datele și te sunăm în cel mai scurt timp posibil

Durează doar 1 minut să completezi cererea online.

Informația marcată cu * este obligatorie
(câmp opțional)
Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Acum e mai ușor ca niciodată să faci mai multe cu banii tăi! Alătură-te celor peste 2.000.000 de români care se bucură deja de beneficiile și soluțiile digitale de banking atașate contului curent, totul cu ZERO costuri și comisioane.

Îți faci ziua mai ușoară cu retrageri gratuite

Ai nevoie de cash? Nu trebuie să îți schimbi traseul în funcție de bancomate, pentru că ai retrageri în lei cu ZERO comisioane de la ATM-ul oricărei bănci din România.

Cheltuiesti și... ajungi să economisesti?

Poți să economisești în timp ce cheltuiești? Da, cu Saving Box. E simplu: activezi opțiunea din Smart Mobile si alegi procentul din fiecare tranzacție cu cardul pe care vrei să îl pui deoparte. Banii ajung în contul tău de economii si ai și o dobândă avantajoasă. De exemplu, dacă în medie cheltuielile tale lunare cu cardul sunt de 1.500 lei și alegi să economisești 5% din ele cu Saving Box, într-un an vei acumula 900 de lei, plus o super dobândă!

Ai super oferte și reduceri la cumparaturi

Faci și mai multe cu banii tăi, pentru tine și cei dragi în aplicația Smart Market. Primești cashback, vouchere și discount-uri. Cum? E simplu! Doar descarci aplicația, îți activezi contul, descoperi ofertele partenerilor noștri și... începi cumpărăturile!

Faci si mai multe cu banii tăi, cu schimb valutar la curs BNR

Îți faci ziua mai ușoară cu Smart Hour. Schimbi avantajos bani și de acasă, de pe canapea, și din vacanță de la sute de kilometri distanță. Ai schimb LEI <-> EURO la curs BNR, de luni până vineri, între 10:00 și 11:00, in limita a 1500 Eur / zi direct de pe telefon.

Vrei și mai mult

Indiferent în ce etapă a vieții te afli, la noi beneficiezi de soluții de banking adaptate nevoilor și planurilor tale de viitor. Descoperă un nou mod de a face banking, unul mai personal și mai aproape de tine, în orice sucursală Raiffeisen: banking 1:1. 

Te așteptăm să creăm împreună un plan financiar pe măsura visurilor si nevoilor tale, umăr la umăr, cu ajutorul inovației digitale Raiffeisen Smart Finance. Totul, gratuit și fără nicio obligație!

Ai ales Zero Simplu? Felicitări, acum te numeri printre cei peste 2.000.000 de români care se bucură de super beneficii cu ZERO costuri, cu doar o plată lunară cu cardul, indiferent de valore

Iar dacă într-o lună nu reușești să faci nicio plată cu cardul, plătești 10 lei și te bucuri de aceleași beneficii! Vezi aici lista completă de tarife și comisioane.

Pachet de cont curent "Zero Simplu"Card de debit inclus in pachet: Mastercard contactless (in lei) sau Visa contactless (in lei)
Taxa lunara de administrare pachet10 lei/ luna ( 0 lei pentru clientii care efectueaza o plata electronica lunara prin cardul de debit, la POS sau online, prin ApplePay, GarminPay sau Smart Mobile sau care au varsta cuprinsa intre 18-25 ani neimpliniti)
Taxa lunara administrare cont curent lei0 lei
Taxa initiala de emitere card lei0 lei
Taxa anuala de administrare card lei0 lei
Taxa inlocuire card la expirare lei0 lei
Abonament lunar Internet banking: Raiffeisen Online0 lei
Abonament lunar Mobile banking: Raiffeisen Smart Mobile0 lei
Taxa interogare sold prin card debit leimastercard contactless leiVisa Contactless lei
Prin intermediul ATM (Raiffeisen Bank)0 lei0 lei
Prin intermediul ATM (alte banci de pe teritoriul Romaniei)0 leiN/A
Depunere initiala minima in cont pentru fiecare card de debit atasat0 lei0 lei
Taxa de regenerare PIN0 lei
Taxa de blocare card0 lei
Tranzactii de tip Gambling2%2%
Comision pentru plati la comerciantii acceptanti
Operatiuni in strainatate0%
Operatiuni in Romania0%
Comision pentru operatiuni de eliberare numerar
La ghiseele bancilor acceptatoare din strainatate1.50%
La ATM-urile bancilor acceptatoare din strainatate1.50%
La ATM-urile apartinand Raiffeisen Bank0 lei
La ATM-urile altor banci romanesti acceptatoare de card0 lei
La ghiseele altor banci romanesti acceptatoare de card1.50%
Operatiuni efectuate la ATM-urile Raiffeisen Bank
Plati facturi0 lei
Listare miniextras (ultimele 10 tranzactii)0 lei
Modificare PIN0 lei
Reincarcare cartele preplatite0 lei
Incasari in contul aferent cardului de debit
 IntrabancareInterbancare
In lei0 lei0 lei
Tranzactii in lei
 Mobile banking / Internet banking 
Intrabancare intre conturile aceluiasi client0 lei 
Intrabancare intre clientii bancii0 lei 
Interbancare0 lei 
Plati Instant0 lei   
Externe4 lei 
Anulare ordin de plata pentru plati interbancare in lei10 lei/ operatiune
În cazul plăţilor efectuate ca urmare a executării unei instrucţiuni de popriri, comunicată Băncii de un organ de execuţie (judecătoresc/fiscal), Banca va percepe pentru fiecare astfel de plată efectuată un comision de
25 lei.
Tranzactii in valuta
 Mobile banking / Internet banking 
Intrabancar intre conturile aceluiasi client0 lei 
Intrabancar intre clientii bancii3 lei 
Interbancare4 lei 
Speze SWIFT50 lei/ mesaj 
Taxa suplimentara pentru urgenta, data de valuta D sau D+1250 lei 
Comision extern standard (pentru plati cu optiunea OUR)100 lei 
Comision de investigatii/anulare /modificare25 Euro
Debitare directa, ConfortaBill0 lei
Cont de economii Super Acces Plus (lei)0 lei abonament lunar
Descoperit de Cont (Overdraft)Marja 4.99% + IRCC

Poți face ușor plăți cu telefonul sau cu ceasul

Cumperi tot ce ai nevoie, chiar și atunci când ți-ai uitat portofelul acasă, prin Google Pay, Garmin Pay și Apple Pay.

Ai plăți instant în doar câteva secunde

Trimiți bani pe loc către orice client al băncilor înregistrate în schema de plăți instant, și primești bani la fel de repede, indiferent de intervalul orar în care se efectuează tranzacția, adică oricând ai nevoie.

Plătești facturile la utilități cu ZERO lei comision, prin Direct Debit

Activezi serviciul de debit direct și plățile se vor efectua automat din contul tău, lună de lună, astfel încât tu poți uita de griji și te poți bucura relaxat de fiecare zi.

Îți faci cont de economii în lei, 100% gratuit

Te bucuri de ZERO lei taxă de administrare lunară, pentru ca banii tăi să rămână întotdeauna doar ai tăi, și, bineînțeles, ai și o dobândă avantajoasă pentru economiile tale.

Poți accesa un overdraft cu dobândă preferențială

Știm cum e când ai multe cheltuieli ce nu pot fi amânate. De aceea, poți opta oricând pentru un overdraft cu dobândă preferențială, mai mică decât cea standard (marja 4,99% + IRCC), când ai nevoie de un extra sprijin financiar. 

Întrebări frecvente

Ai ZERO lei taxă de administrare a pachetului de cont curent ZERO Simplu când faci doar o plată electronică lunară, la POS sau online cu cardul de debit sau cardul de credit, inclus în pachet, (dacă este cazul); prin serviciul Raiffeisen Online sau Smart Mobile; prin intermediul serviciului Debitare Directă sau Fix Pay

Altfel, te bucuri de toate costurile zero aferente produselor și serviciilor incluse în pachet (detaliate mai sus) cu 10 lei, taxă lunara de administrare pachet ZERO Simplu.

Linia de credit de tip Overdraft poate fi solicitata in orice agentie, daca solicitantul incaseaza salariul sau pensia intr-un cont deschis la Raiffeisen Bank.

Ai zero comisioane la tranzactiile in Lei, realizate atat in conturile din interiorul bancii cat si in afara ei, cu acces securizat 24/7. Iti poti plati facturile rapid si comod, eliminand drumurile inutile la banca sau la sediul furnizorului. In plus, bugetul tau este sub control deoarece ai acces mereu la situatia conturilor tale.

Facturile lunare pot fi achitate cu usurinta si, in plus, cu zero comisioane prin serviciul de direct debit ConfortaBill inclus in pachet. Prin setarea acestui serviciu banca achita lunar din contul tau contravaloarea facturilor emise de furnizorii tai de serivicii (telefon mobil, gaze, lumina, dar si multe altele).