Skip to main content
Smart Market

Smart Market

Vrei să te bucuri de oferte, reduceri și experiențe unice? Vrei să economisești bani la cumpărături? Atunci ai nimerit exact unde trebuie! 
 
Smart Market este aplicația de loializare Raiffeisen Bank care te recompensează pentru fidelitatea ta. Descarcă aplicația și bucură-te de o gamă largă de oferte, de la reduceri la produse și servicii, la cashback și premii atractive. 

Descoperă un univers de beneficii!

Vouchere cu reduceri

Vouchere și reduceri instant

Cu Smart Market, primești instant reduceri direct pe telefon, gata de folosit la magazinele tale preferate. E ca și cum ai avea un portofel magic plin de cupoane mereu la îndemână! 

cashback direct in cont

Cashback direct în cont

Cu Smart Market, activezi campaniile dedicate si primești cashback direct în cont la plățile cu cardul tău Raiffeisen. Banii se adună rapid și pot fi folosiți pentru a-ți răsfăța poftele sau pentru a-ți face viața mai ușoară. 

Recompense atractive

Oferte speciale Raiffeisen

Produsele Raiffeisen Bank de care ai nevoie - credite, overdraft, card de cumpărături sau asigurări - iți aduc puncte de loialitate și vouchere cadou în aplicație. Acumulezi puncte și le poți folosi ulterior pentru a le preschimba în vouchere de aceeași valoare, valabile la partenerii noștri! 

Gratuit pentru clienți

Atât instalarea, cât și folosirea aplicației sunt gratuite pentru clienții noștri digitali, Raiffeisen Smart Market fiind modul nostru de a-ți răsplăti loialitatea.

Grija pentru mediu

Grijă pentru mediu

În această secțiune, ai acces rapid la amprenta ta de carbon lunară, calculată pe baza tranzacțiilor tale, și la o selecție de campanii sustenabile Smart Market, care te vor ajuta să contribui la reducerea emisiilor de carbon și crearea unui mediu mai verde și mai sănătos.

Smart Market – tot ce ai nevoie pentru a începe

Ești titularul unui card activ de debit sau de cumpărături, emis de Raiffeisen Bank
Ești utilizator activ de Raiffeisen Smart Mobile
Datele tale sunt actualizate în relație cu Banca

Activează acum Raiffeisen Smart Market

E atât de ușor să te bucuri în fiecare zi de oferte create special pentru tine!

Descarci aplicația din Google store și App store
Te înscrii introducând adresa ta de e-mail și ultimele 3 cifre din numărul de telefon
Și gata! Descoperi ofertele din aplicație și te bucuri de ele.

Pentru mai multe detalii vezi: Ghidul de utilizare.