Skip to main content

Economii

Poți face mai multe cu banii tăi atunci când te pregătești cu încredere pentru momentele importante din viața ta! La Raiffeisen Bank, ai posibilitatea să alegi varianta de economisire care ți se potrivește perfect: fie că optezi pentru conturi de economii și depozite flexibile, care îți permit accesul la banii tăi, fie pentru depozite la termen, create pentru evenimente planificate.

Banii sunt doar începutul

Să economisești nu înseamnă doar să pui deoparte bani. Este mult mai mult decât atât. Este despre a-ți crea un colț de siguranță în viață, despre a-ți pregăti un viitor financiar solid și despre a-ți transforma visurile în realitate.

Să economisești înseamnă să ai posibilitatea de a-ți îndeplini visele și de a-ți face planurile să prindă viață. Fie că visezi să-ți cumperi o casă, să călătorești în jurul lumii sau să-ți asiguri educația copiilor, economiile pot fi temelia care-ți va permite să transformi aceste visuri în realitate.

Economisește înțelept!

Comision zero

Ai 0% comision pentru deschiderea, administrarea și închiderea unui depozit la termen.

Extra confort

Poți economisi regulat prin setarea unui transfer lunar automat din contul tău curent sau din contul de salariu, direct în contul de economii și în depozitul cu depuneri ulterioare, prin serviciul FixPay.

Smart Mobile vizualizeaza dobanzile

NOU: Acum vezi în aplicația Smart Mobile suma dobânzilor primită pentru produsele tale de economisire.

Cu noua funcționalitate, vezi rapid suma pe care ai încasat-o din dobânzile conturilor de economii și depozitelor tale, de la Raiffeisen Bank. Așa poți să calculezi mai ușor veniturile tale extra-salariale și știi daca este cazul să depui declarația unică din anul precedent, conform Codului Fiscal.

Actualizează aplicația Smart Mobile de fiecare dată din magazinul de aplicații, ca să fii la curent cu noutățile și să te bucuri, zi de zi, de banking fară stres!

Tot ce vrei să știi despre produsele de economisire Raiffeisen:

Compară produsele noastre de economisire

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Îți administrezi ușor banii oricând, la orice oră

Prin serviciile de mobile sau internet banking ai acces non-stop, securizat, la economiile tale. Toate transferurile de sume se fac în timp real, iar soldul conturilor este actualizat permanent.

Ai siguranța economiilor tale

Raiffeisen Bank participă la Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar (FGDB).

Verifici simplu și rapid veniturile tale din dobânzi

În aplicația de mobile banking Smart Mobile vezi suma pe care ai încasat-o din dobânzile conturilor de economii și depozitelor tale de la Raiffeisen Bank și știi dacă este cazul să depui declarația unică din anul precedent, conform Codului Fiscal.