Skip to main content
Asigurari calatorie

Asigurări de călătorie

Pachetul complet de asigurari de calatorie este atasat cardurilor de cumparaturi.

Tot ce vrei să știi despre asigurările de călătorie:

Asigurare de călătorie în străinătate oferită de partenerul Uniqa Asigurări S.A clienților Raiffeisen care dețin carduri de credit.

CORIS Assistance S.R.L. oferă asistență persoanelor asigurate care călătoresc în afara granițelor României.

Riscuri acoperite: organizarea și plata serviciilor medicale de urgență generate de apariția unui eveniment asigurat sau de plata cheltuielilor de călătorie. Asigurarea este valabilă 24 ore din 24 în timpul călătoriilor.

Perioada în care clienții sunt asigurați este de maxim 60 zile consecutive.

Teritorialitate: întreaga lume, cu excepția României, țara de cetățenie și țara de reședință a persoanei asigurate.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul de călătorie, dar și termenii și condițiile de călătorie specifice pentru cardurile Standard, Gold, World.

Costuri complete

Prima de asigurare anuală este în valoare de 50 Lei/an pentru utilizatorii cardurilor de cumpărături Standard, eMAG și Vodafone.
Pachetul complet de servicii de asistență și asigurări de călătorie este oferit gratuit utilizatorilor de card Gold și World.

În cazul producerii evenimentului

Contactează CORIS Assistance la adresa de e-mail asistentauniqa@coris.ro sau la unul dintre numerele de telefon:

021 201 90 40 dacă ești titularul unui card de cumpărături MasterCard Standard/eMag/Vodafone
021 201 90 41 dacă ești titularul unui card de cumpărături MasterCard Gold
021 201 90 62 dacă ești titularul unui card de cumpărături MasterCard World

Cum poți achiziționa produsul

Dacă ești titularul unui card de cumpărături emis de Raiffeisen Bank, poți solicita încheirea asigurării de călătorie în străinătate, în orice agenție Raiffeisen Bank. 

Vrei să călătorești în străinătate fără griji?

Bucură-te de călătorii și concedii cu pachetul complet de asigurări de călătorie atașat cardurilor de cumpărături Mastercard! Serviciul de asigurare de călătorie UNIQA este disponibil 24/7, în întreaga lume și acoperă organizarea și plata serviciilor medicale de urgență generate de apariția unui eveniment asigurat și de plata cheltuielilor de călătorie.

Beneficiile tale:

Oricând, oriunde, oricât

Serviciile de asistență și asigurarea de călătorie sunt disponibile oriunde în lume (în afara granițelor României și a țării de reședință a persoanei asigurate), 24/7. Beneficiezi de asigurare pentru un număr nelimitat de călătorii în decursul unui an.

Protecție pentru familia ta!

Cu Raiffeisen Bank, beneficiezi de asigurare împreună cu membrii familiei tale, în toate călătoriile voastre.

​Costuri avantajoase

Lasă în urmă grijile atunci când călătorești. Ne ocupăm noi de toate! Asigurarea de călătorie de la Raiffeisen Bank acoperă riscurile specifice unei deplasări, la doar 50 lei/an pentru cardul de cumpărături Standard și este gratuită pentru cardurile de cumpărături Gold, World și/sau World Elite.

Întrebări frecvente

Poți solicita încheierea asigurării de călătorie în străinătate în orice agenție Raiffeisen Bank, dacă ești titularul unui card de cumpărături emis de Raiffeisen Bank.

Asigurarea de calatorie in strainatate devine activa odata cu parasirea granitelor Romaniei sau a tarii de resedinta.

Pe durata unui an de asigurare, beneficiezi de protectie ori de cate ori calatoresti in afara granitelor Romaniei sau a tarii de resedinta. Durata calatoriei nu trebuie sa depaseasca 60 de zile consecutive.

Plata primei de asigurare lunara se face prin debitarea automata, la data scadentei, a contului de card de cumparaturi, deschis la Raiffeisen Bank, conform prevederilor contractului de asigurare incheiat.

Trebuie sa contactezi in cel mai scurt timp CORIS Assistance SRL, la numarul de telefon mentionat in documentele de asigurare, care ti s-au inmanat in agentia Raiffeisen Bank. Urmeaza ca, ulterior, dupa intoarcerea din calatorie, sa prezinti si documentele justificative, necesare intocmirii dosarului de despagubire.