Skip to main content

Asigurări auto Raiffeisen Insurance Broker

Ne dorim să îți oferim liniștea și încrederea de a te bucura de fiecare călătorie cu mașina, știind că ești în siguranță.

Alege cea mai avantajoasă ofertă pentru poliță de asigurare CASCO sau RCA prin serviciile de consultanță oferite de Raiffeisen Insurance Broker!

Tot ce vrei să știi despre asigurările de mașină:

Asigurare CASCO

Asigurarea CASCO acoperă furtul autovehiculului și daunele materiale cauzate de: ciocniri, loviri cu alte vehicule sau cu orice alte corpuri mobile sau imobile, răsturnări, derapări, zgârieri, fenomene naturale, incendii și altele. Pe polița CASCO se pot asigura și riscuri legate de accidente ale persoanelor din autoturism.

Asigurare RCA

Asigurarea de răspundere civilă auto este obligatorie prin lege. Aceasta este extrem de utilă în cazul accidentelor auto produse din culpa ta, pentru că îți protejează veniturile prin despăgubirea de către asigurator a prejudiciilor produse terților.

Cum poți achiziționa produsul

Pentru mai multe detalii și consultanță pentru încheierea unei asigurări auto te invităm să ne scrii pe adresa de email: contact@raiffeisenasigurari.ro.

Protecție prin asigurare

Începe orice călătorie știind că ești asigurat, protejează-ți mașina într-un mod care să-ți ofere liniște și încredere. E ușor să te bucuri de fiecare moment petrecut în mașina ta, știind că noi suntem aici pentru a te susține la fiecare pas.

Beneficiile tale:

Asiguratori de top

Beneficiezi de soluții complete de asigurare, negociate cu asiguratori puternici și recunoscuți pe piața de profil.

Oferte negociate

Te bucuri de cele mai bune oferte de pe piață, negociate de Raiffeisen Insurance Broker special pentru tine.

Asistență în cazul producerii unor daune

Primești asistență Raiffeisen Insurance Broker în cazul producerii unor daune pentru îndrumarea și soluționarea cât mai rapidă a dosarului de daună.